Problem med läckor i luftstötdämpare på en motor Trike

Trikes, kort för trehjulingar, finns cyklar med tre hjul, två i ryggen och en i fronten. Det finns motor trikes, som är jämförbara med motorcyklar och även komma från populära tillverkare som Harley-Davidson. Dock kan både cyklar och trikes som använder luftstötdämpare uppleva några läckor och andra problem. Elemental Exponering

En anledning till att läckor kan utvecklas i motor trike luftstötdämpare är helt enkelt på grund av elementärt exponering. De tätningar och foderrör för luftstötdämpare är gjord av gummi, och när de utsätts för fukt och regn, eller salt och andra skadliga mineraler, kan de chocker börja ruttna och utveckla läckor i systemet
. Moderna material

enligt legenden Avstängningar, moderna luftstötdämpare är mycket mer hållbara och mindre benägna att utveckla läckor. Anledningen till detta är att dessa chocker är tillverkade av slitstarkt Kevlar och polymera material i stället gummi. Gummi är fortfarande en ingrediens i formeln, men det är inte en lika stor del och ger mindre risk för läckage, vilket gör att luften chock, som en helhet, för att tåla elementärt exponering mycket bättre.


potentiella risker
p Om du har en läckande luft chock, det finns flera potentiella faror som väntar på att hända. Om all luft läcker ut, kommer du att rida utan störningar, vilket kan skada motorn trike. Om luft läcker ut delvis, kommer det att vara dålig stötdämpning, vilket också kan skada trike. Om du träffar stora gupp, kanske du faktiskt brista chocken och orsaka liten läcka att dela vidöppen.
Hittar läckor
p Om du misstänker att det finns läckor i ett linje eller en luft chock, är allt du behöver göra är att se till att det finns fortfarande tryck sedan använda såpvatten på utsidan av fodret. Tvål och vatten, då slopped på luft stötar eller luftledning, kommer att bubbla där det är luft som kommer ut och dra ögat till där läckan är så att du vet området att fokusera på för reparationer.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110731.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.