Hur Montera strålkastare församling för en 2003 Yamaha 650 V-Star

Byta en skadad strålkastare på 2003 Yamaha V-Star 650 motorcykel innebär ofta beställa separata komponenter att strålkastare omfattar. Detta kommer att kräva att du montera strålkastaren själv innan du installerar den på din motorcykel. När de ses i sitt nedmonterat skick, hinken-stil strålkastare som används på V-Star kan kompliceras tyckas, involverar flera låsringar och justerskruvar. I verkligheten, montering av strålkastaren är ganska enkel och kräver bara några verktyg. Montera strålkastare i portioner för att göra slutmontering en bris. Saker du behöver
Headlight skal
H4 strålkastare glödlampa
strålkastarglaset
Inre och yttre låsringar
Yttre täckring
gummidämparen
Bricka Krage

insexskruvar
Pan head skruvar
Allen nycklar
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lägga ut och ta en inventering av komponenterna i pannlampan. Du bör ha strålkastare skalet, en H4 halogen strålkastare lampa, strålkastare linsen, inre och yttre låsringar, en yttre täckring och ett sortiment av skruvar, bultar, spjäll och plast nötter. Kontrollera dessa komponenter mot en Yamaha delar diagram tillgängliga från en av online Yamaha delar återförsäljare.
2

Sätt den runda gummidämparen i det stora hålet på undersidan av strålkastarens skalet. Placera skalet mot framgaffeln s fäste och sätt den cylindriska plastkrage i gummidämparen. Säkra strålkastare skalet på framgaffeln med en Allen bult och en bricka. Dra åt skruven med en insexnyckel. Dra kontakten strålkastare ledningar i strålkastaren skalet genom hålet till höger om gummidämparen. Addera 3

Förmontera monteringen Strålkastarglas. Öppna spärrfjädern klämman på baksidan av strålkastarglaset, pressa sidorna av stiftet tillsammans och svinga klippet öppen. Sätt H4 glödlampan i objektivet och stäng hållarfjädern klämman över glödlampan. Skjut locket gummi glödlampa på Strålkastarglas och lökens stift.
4

Förmontera den inre strålkastare församling. Placera den yttre och inre låsringarna runt Strålkastarglas. Fäst låsringarna tillsammans, med hjälp av en stjärnskruvmejsel för att sätta in och dra åt alla tre pan-skruvar runt omkrets av låsringarna. Tryck på plast justermuttrarna på plats på den nedre kanten av den inre låsringen.
5

Förbered yttre täckring. Sätt ett par pan-skruvar i hålen på den nedre delen av trim bezel ringen. Skjut en justering fjädern över den gängade delen av båda skruvarna. Placera den yttre täckring över framsidan av den inre strålkastare montering, sätter spetsarna på pan-skruvar i plasten ställmuttrarna på den inre låsringen. Dra åt pan-skruvar med stjärnskruvmejsel.
6

Tryck kontakten strålkastare ledningar ordentligt på glödlampan: s klor. Haka fast den övre kanten av den yttre täckring över spåret på den övre kanten av strålkastare skalet. Sänk pannlampan i strålkastaren skalet och tryck den inåt tills montering klickar på plats. Sätt i en flat försänkt skruv in genom den nedre högra sidan av strålkastaren skalet och i låset fliken på yttre täckring. Dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel för att fästa strålkastare församling till strålkastare skalet.
7

Slå på motorcykelns tändning för att aktivera ljustutan. Justera strålkastarens spridningsvinkel, med en stjärnskruvmejsel för att vända den pan-skruvar på framsidan av den yttre täckring. Skruven på höger sida av strålkastare justera den horisontella positionen för strålen. Vrid skruven medurs för att justera strålen till vänster, motsols för att justera ljusstyrka till höger. Den vänstra skruven justera den vertikala positionen för strålen. Vrid skruven medurs för att justera strålen till en högre position, moturs för att justera strålen till en lägre position. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107155.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.