Hur man installerar Crash Bars

Crash barer, eller vakter motor, är ett vanligt skyddande tillbehöret installerat på många av dagens kryssare och äventyr-typ motorcyklar. Även om de kan förstärka en motorcykel estetik, är deras främsta syfte att skydda motor och ram bör motorcykeln kraschen eller bild. De flesta krasch barer är ändamålsenliga för en viss motorcykel, ofta installerar direkt till ramen och motorfästen. Installationen är ganska självförklarande för de flesta motorcyklar, men räknar med att hela processen att ta minst 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
tvål och vatten
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

lägga ut hela innehållet på din krasch bar kit. Ta en inventering av de ersättande bultar, krasch barer och fästen ingår i satsen och kontrollera den mot delar förteckningen i monteringsanvisningen.
2

Rengör monteringsområden på motorcykelns ram och motorfästen med tvål och vatten för att avlägsna smuts och olja. Torka med en butik handduk.
3

Installera eventuella fästen, enligt anvisningar från installationsanvisningar, på motorcykelns ram. Typiskt är en konsol monterad mellan ramen ner rör, som sträcker sig nedåt från undersidan av framgaffeln styr-pivot, för att stödja den övre delen av kraschen bar. Dra fästet fästbultar löst, med hjälp av en hylsnyckel. Hoppa över detta steg om konsoler inte krävs av din motorcykel.
4

Skruva ur skruvarna motorfäste från ena sidan av motorcykeln, med en hylsnyckel. Placera motsvarande kraschen bar på motorcykeln, placera den över motorfästen eller fästen. Skruva den förlängda bultar - i kitet - in i motorfästen och dra åt dem löst med hjälp av en hylsnyckel
5

Montera resterande kraschen bar, enligt den metod som visas ovan
6

Justera krasch stängerna tills de är inriktade jämnt med ramen och sina fästen, om något. Dra åt alla bultar helt, med hjälp av en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109181.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.