Hur man byter Motorcykel Styre

Om du inte är nöjd med de stock styret på din motorcykel eller behöver bytas ut på grund av en krasch, det finns en uppsjö av eftermarknaden alternativ. Installationen är relativt lätt när det korrekta förfarandet följs. Vi kommer att visa dig hur man korrekt installera en uppsättning av motorcykel styret. Saker du behöver
hylsnycklar
Skruvmejslar
Handduk
Air kompressor eller hårspray
WD-40
Visa fler instruktioner Review bort den gamla barer

1

Ställ en handduk över motorcykelns bensintank och främre kåpa. Detta kommer att skydda cykeln mot repor samtidigt om styret komponenter mot det.
2

Börja med höger och vänster enheter side kontroll. Lossa skruvarna som fäster vänster enheten sidan kontroll (innehållande Blinkersomkopplaren, strålkastare switch och choke).
3

Skruva ur skruvarna som fäster rätt enhet sidan kontroll, vilket också är knuten till throttle. Var noga med att notera gasvajern konfiguration för ominstallation.
4

Skruva ur skruvarna fästa speglarna på styret. Ta också bort något annat objekt fäst på styret via bultarna. Glöm inte att lämna alla anslutna kablar och vila styret komponenterna försiktigt mot handduken.
5

bort handtagen med ett skott av tryckluft, om du vill behålla dem. Om du inte har tryckluft, lyfter ena änden av greppet och droppa lite WD-40 så långt ner som du kan, så småningom vicka greppet och skjuta bort det. Du behöver bara ta bort den vänstra sidan eftersom rätt grepp är kopplad till gasreglaget.
6

Unbolt övre styret klämman och ta bort de gamla styret.
Installera den nya barer
7

Ta nya styret och vända processen, med början med bultning dem i styret klämman. Se till att dina nya styret uppradade jämnt från ett horisontellt perspektiv och bara skön bultarna ner. Du kommer att justera dem igen i en liten bit.
8

Använd tryckluft metod för att blåsa vänster handtag sidan om. Om du inte har en kompressor, använd en burk hårspray, som Aquanet, att skjuta greppet (er) på. Om du använder hårspray, måste du låta grepp torka över natten efter den fullständiga styret installationen.
9

Skjut gasreglaget på och ombonad bultarna. Se till att du drar kablarna rätt, annars gasen fastnar, vilket inte är en bra sak alls.
10

Sätt tillbaka eventuella övriga styre komponenter, såsom speglar och vätskebehållare. Var noga med att dra alla kablar så att de inte kilas mellan styrspindeln och döljs väl.
11

Sitt på cykeln och testa styrets position. Gör nödvändiga justeringar av höjden på staplarna och vridmoment varje bult till spec.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106033.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.