Hur du justerar ett styre på en Yamaha V Star 650

Yamaha V Star 650 är en populär mellanvikt cruiser, ger samma långväga komforten i en större cykel i en mindre förpackning. Men om du tycker att du är lite obehagligt efter några miles av ridning din V Star 650, kan du börja undra vad problemet är. Lyckligtvis kunde göra några små justeringar i vinkeln på styret gör en stor skillnad, skräddarsy motorcykeln för din längd och arm räckhåll. Denna enkla förändring kommer att arbeta med V 650 Classic, Custom och Silverado modeller. Saker du behöver
Insexnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan, slät yta och sitta ner på ryttarens sadel. Placera båda händerna på styret och båda fötterna på fotpinnar eller golvskiva. Ta del av något obehag eller en känsla av översträckning i dina armar. Sätt fötterna tillbaka på marken.
2

Dra plasten bulten täcker från uttaget bultarna på styret stiger, vilket är klämmorna som håller fast styret på framgaffeln. Med en insexnyckel, lossa den nedre bulten på både styret risers tills styret kan vridas från framsidan till baksidan.
3

Placera fötterna tillbaka på fotpinnar eller golvbrädor, och förstå styret. Sitt bekvämt på motorcykeln och vrida styret framåt (eller bakåt) tills du har hittat en bekväm ställning. Dra åt de nedre styrhöjare bultar med en insexnyckel. Sätt fötterna tillbaka på marken.
4

Lyft motorcykeln upprätt samtidigt sittande. Vrid styret helt från sida till sida, se till att styret, kablar och växlar inte vidrör bränsletanken. Justera styret som behövs om styret, kablar eller brytare röra tanken på något sätt. Dra åt styrhöjare bultarna helt med en insexnyckel och trycker bulten täcker på plats om du är nöjd med ängeln på styret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107127.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.