Hur man byter strålkastare på en Honda

Byta ut en trasig glödlampa i strålkastaren aldrig rankas mycket högt på listan över saker du gillar att göra med din Honda motorcykel. Med Honda rykte för att packa sina motorcyklar full av ny och innovativ teknik, kan enkla komponenter verkar mer komplicerat än vad de egentligen behöver vara. Detta är sant när det kommer till dessa strålkastare. Ändå får den gamla lampan och en ny lampa i är lättare än det ser ut. Saker du behöver
Skruvmejsel
Strålkastarlampa
Visa fler instruktioner
Cruiser Strålkastare
1

Lossa strålkastarens yttre täckring, med hjälp av en skruvmejsel för att skruva nypa bulten på undersidan av trim ringen. Dra trimringen bort av strålkastare montering och ställ den åt sidan. Dra huvudet lampan ur strålkastaren skalet. Koppla ur huvudet lampan från kabelnätet, klämma kontakten och dra den rakt ut från glödlampan s klor.
2

Dra gummi damm starta upp från baksidan av huvudet lampan. Lossa glödlampan från huvudet lampan genom att trycka ihop fjädern stift och svänga bort från glödlampan. Dra ut den gamla glödlampan ur pannlampa och kassera den.
3

Sätt i en ny glödlampan i huvudet lampan och svinga fjäderstiftet över det. Pressa stiftet och låsa fast den på huvudet lampa att fästa lampan på plats. Placera boot gummi damm över baksidan av huvudet lampan och tryck nedåt tills det dyker på plats.
4

Anslut ledningsnätet "kontakten till stiften i den nya glödlampan på baksidan av pannlampa. Skjut huvudet lampan i strålkastaren skalet. Vrid huvudet lampan efter behov tills "TOP" markering på huvudet lampan är i linje med den övre delen av strålkastarens skalet.
5

Placera den yttre täckring över strålkastare montering och dra åt nypa bulten med en skruvmejsel. Addera Sport Bike Strålkastare
6

Vrid tändningsnyckeln till "ON" läget. Stå till vänster om motorcykel och cykla mellan hel och halvljus för att avgöra vilka glödlampan behöver bytas. Vrid tändningsnyckeln till "OFF". Detta gäller bara för Honda sportmotorcyklar är utrustade med dubbla strålkastare.
7

Leta uttaget glödlampan på insidan av motorcykelns främre kåpa, som normalt syns framför styret. Ta ledningsnätet från strålkastaren, klämma kontakten och dra av den i sockeln s klor. Dra gummi damm starta upp från glödlampan uttaget.
8

Twist uttaget glödlampan moturs ett kvarts varv för att låsa upp uttaget från pannlampan. Dra kontakten och glödlampan ur strålkastare församling. Dra den skadade glödlampan ur hållaren och kassera den.
9

Anslut en ny strålkastarlampa till uttaget, trycka lökens stiften ordentligt i uttaget. Sätt i lampan och sockeln i strålkastaren montering och vrid den medsols ett kvarts varv för att låsa hylsan på plats.
10

Placera gummi dammskon över glödlampan sockeln och tryck ordentligt tills boot dyker på plats. Anslut kablaget till glödlampan uttaget, trycker på selen "kontakten ordentligt på hålskruvens stift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107013.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.