Hur installerar jag tänder på en YZ-250 Yamaha?

En Yamaha YZ-250 dirtbike är främst avsedd för motocross racing, offra bekvämligheter såsom belysning för en lägre totalvikt. Även välgörande på en racerbana, kan rida en YZ-250 på ett öppet spår gör de flesta ryttare nervösa när solen går ner. Medan lägga ljus på motorcykeln kan låta enkelt, kommer YZ-250: s lager elsystem kräver vissa ändringar innan det kan adekvat effekt både lampor och tändsystemet. Du kanske vill ha det arbete som utförs av en kvalificerad Yamaha tekniker som projektet kräver en viss nivå av förtrogenhet med din motorcykel motor och elsystem. Saker du behöver
Oljetråg
Hylsnyckelsats
10, 14 och 17 uttag mm
Externa stator kit
avbitare
eltejp
Nylon buntband
T-tap elektriskt kontaktdon
Funnel
Motorolja
Strålkastare kit
Elektrisk skarvförbindning
Visa fler instruktioner
Extern Stator Installation
1

Dränera motorns oljeförsörjning i ett oljetråg med användning av en 14 mm hylsa för att ta bort i avloppet bulten från botten av motorn. Med hjälp av en 10 mm hylsa, ta bort skruvarna längs motorns vänstra sidoluckan. Dra luckan och statoraggregatet bort från motorn för att komma till svänghjulet. Demontera svänghjulet mutter och bricka med 17 mm hylsa.
2

Montera den yttre statorn satsens magnetenhet över svänghjulet, mot magnetens fenor yta bort från svänghjulet. Fäst magneten på plats med ny tvättmaskin och svänghjulsmuttern medföljer satsen. Dra åt muttern med 17 mm hylsa.
3

Montera satsens ersättare vänster sidokåpa och statorn på motorn, med 10 mm hylsa att sätta i och dra åt skruvarna runt lockets omkrets .
4

Leta statorn s ledningar på vänster sidokåpa, det bör finnas ett par gula trådar och en enda rosa tråd. Anslut den rosa kabeln till en bult på motorcykelns ram eller motor för att skapa en elektrisk jord för statorn
5

Route en enda gul tråd längs ramen och upp till strålkastaren,. Detta kommer att fungera som strålkastare strömkabeln. Skär den återstående gula ledningen med avbitare och försegla sitt slut med eltejp. Denna tråd kommer inte att användas. Fäst kabeln till motorcykelns ram med nylon buntband.
6

Använd en T-knacka elektriskt kontaktdon att skarva den gula ledningen från den yttre statorn satsens AC regulator i strålkastaren makt tråd. Anslut AC regulatorns brun kabel till en bult på chassit eller motorn för att skapa en elektrisk jord.
Ljusinstallation
7

Ta bort den främre registreringsskylten från styret. Lossa plastband från nummerskylten och packa det från styret. Använda 10 mm hylsa, ta bort bulten som håller fast nummerplåten till den övre styrningen oket. Dra nummerskylten åtskild från motorcykeln.
8

Montera strålkastaren, inslagning strålkastare kit s gummistroppar runt framgaffeln. Fäst ändarna på remmarna över monteringshakarna vid basen av strålkastaren.
9

Anslut den gula ström-ledningar från statorn till strålkastarens gula ledningen använder elektriska rumpa kontakt. Anslut strålkastarens svarta kabeln till en bult på motorcykelns ram för att skapa en elektrisk jord.
10

Starta motorcykeln att testa strålkastare. Kontrollera att alla tråd och jord anslutningar sitter ordentligt, om strålkastaren tänds inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107390.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.