Hur man installerar V-Force Reeds

V-Force är ett premiummärke av tungventilen används i högpresterande tvåtakts motorer - allmänt smuts cyklar och skotrar. Tungventilen är väldigt likt en musikalisk vass. Det hjälper mätare luft /gasblandningen till förbränningskammaren. Processen att installera vassen själva i vassen buren är mycket enkel. Det verkliga arbetet är att ta bort de delar som att göra vass buren åtkomliga. Oavsett vilken typ av två-takts du arbetar på, är processen ganska lika. Saker du behöver
metriska skiftnycklar
Skruvmejslar
Brukskniv
Packning Cleaner Review Packning skrapa
Visa fler instruktioner
1

Block bränsleflödet till förgasaren. Om det är ett bränsle petcock, vrid den till läge OFF. Dra bränsleledningen från förgasaren, vrida obestämd upp och spänna fast den med med pincett, en tung gem eller, kanske med hjälp av ett buntband för att stoppa den ur vägen när den inte kommer att spilla bränsle.
Sida 2

Ta bort karossen eller kåpor som skymmer åtkomst till motorn området, och förgasare specifikt. Demontering av säte kan vara nödvändig.
3

Ta bort luftfiltret och och eventuella luft filterhus som kan hindra förgasare borttagning.
4

Lossa slangklämman som fäster luftlådan tratt till förgasaren. Inte bara lossa skruven som håller bandet tillräckligt för bandet att glida runt tratten, gör det mycket löst. Detta kommer att hjälpa dig att glida förgasaren s venturi öppnar ur luften rutan tratt.
5

bort förgasaren. Först, lossa cylindern sidan av förgasaren, sedan vrida och dra ut den ur luften rutan tratt. Du kanske måste arbeta den fram och tillbaka flera gånger för att ta bort det.
6

bort vass buren från intag sidan av cylindern. Ta bort vass buren packningen och grundligt rengöra området där packningen monteras på motorn med packningen renare och en packning skrapa. Rena rester av den gamla packningen på samma sätt ur vassen buren.
7

trimma två stora nylon flikar för V-Force vass, såsom anges i vass monteringsanvisning.

8

Infoga nya vass i vassen bur och placera en ny vass bur packningen på buren. Installera om vass buren. Montera förgasaren. Byt ut alla komponenter i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111503.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.