Hur får jag Skräddarsydda Trike Registreringar?

En speciell kit kan förvandla en motorcykel i en trehjulig trike. En ombyggd trike oftast inte kräver speciell textning, som avgörande faktorer, såsom motor, är oförändrade, och cykeln har en tilldelad Vehicle Identification Number. Däremot varierar en anpassad trike utseende vilt från den traditionella utseendet av en motorcykel med ett reservhjul till en dra remsan rolig bil med en bakmonterad motor. När en hobby eller Custom Shop skapar en trike från grunden, även kallat ett kit cykel, noggrann journalföring och en officiell kontroll gör cykeln lagligt berättigad till registrering. Instruktioner
1

forskningsbehov statliga säkerhets-och försäkringstekniska riktlinjer, som helst innan man bygger cykeln. Den trike konstruktion måste inkludera blinkers, ett horn och strålkastare med låga och höga balkar. Vissa stater kräver bara en vänster-sida backspegeln. Kontrollera restriktioner för rör buller och styrets höjd. Om cykeln inte uppfyller normerna för ditt tillstånd, göra ändringar. Var särskilt uppmärksam på ramen val. Vissa försäkringsbolag får inte utöka täckningen om ramen inte gjordes ordentligt stöd cykelns vikt.
2

Sammanställa alla kvitton för alla delar köpte, speciellt motorn, ramen och transmission. Dessutom måste en tillverkare Certificate of Origin åtfölja motor, ram och transmission MCO listar ursprungslandet och tilldelar äganderätten till del. Dokumentation skingrar alla misstankar om stulna delar. Rekord visar också att viktiga delar som är godkända för den avsedda användningen är närvarande i trike.
3

Schemalägg en inspektion. Titeln utfärdande myndighet i ditt tillstånd kräver inspektioner på räddas eller anpassade fordon för att verifiera säker, väg-värdig tillstånd. Ta med ditt foto-ID och alla kvitton och dokumentation för inspektion. I vissa stater, såsom Rhode Island, måste bilder av cykeln utöver de kompletterande handlingarna skickas till avdelningen före besiktning. Fylla i en ansökan för avdelning
4

. Ansök personligen vid institutionen för motorfordon eller statssekreterare kontor, beroende på vilken hanterar sådana transaktioner. Alternativt, skriva ut ansökan online och få det till kontoret.
5

Ansök om motorcykel försäkring. När du har lyckats välja en policy, kan du registrera fordonet vid körning på väg förutom textning sitt ägande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110387.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.