Hur Tune Up en 1977 Honda Z50 Förgasare

Förgasaren är ansvarig för att blanda luft och bensin för att göra det brännbara, vilket är vad som gör en motor fungerar. En smutsig förgasare kan leda till minskad bränsleeffektivitet och minskad prestanda. Trimma upp förgasaren på 1977 Honda Z50 håller den igång normalt. Detta bör göras var 20.000 miles eller en gång per år om du lägger mindre än den mängd miles på cykeln årligen. Saker du behöver
Clamps
, 3/8 uttag
Tänger
Automotive motor lösningsmedel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner Review bort bränsleledningen

1

Vrid spaken bränsletillförseln till "OFF". Detta ligger nära kickstarten.
2

Kläm fast bränsleledningen stängde två inches från förgasaren anslutningen. Skjut bränsleledningen från förgasaren pipen.
3

Unbolt två skruvarna som håller förgasaren på motorcykeln med en 3/8 uttag.
4

Ta bort luftrenaren filter. Den luftrenaraggregat är ansluten till förgasaren med en tunn slang. Ta bort klämman från röret med en tång. Dra slangen från förgasaren.
Inspektera Förgasare
5

Skölj förgasaren med bilmotor lösningsmedel. Torka noggrant med konserverad luft.
6

Kontrollera flottören genom att skaka den. Om det finns någon bensin i flottören, måste flottören bytas ut. Kontrollera flottören formen. Det bör vara fri från bucklor och stötar. Att hitta eventuella brister innebär att du måste byta ut den.
7

Inspektera bultar och blöder skruvarna. Dessa måste bytas ut om de bultar eller skruvar är avskalade eller skadas. Justera Throttle
8

Vrid skruven gaspådrag sluta använda en platt skruvmejsel till 1200
RPM märke. Den är placerad på ovansidan av förgasaren. Justera luftskruven på högsta betyget
9

. Om detta flyttar gasreglaget läsning stoppskruven, måste du justera det till 1200 RPM märket. Fortsätt att växla mellan de två skruvarna tills de är båda rätt placerade.
10

Ersätt de viktigaste jets. Om du märkt motorcykeln gick på tomgång för hög innan rengöring förgasaren, bör du byta ut de viktigaste jets med nästa minsta storleken. Om du märkt att motorcykeln var kvävning ut, bör du byta ut de viktigaste jets med nästa storlek upp. Om du bytte jets med ettor i en annan storlek, måste du justera åt skruvarna igen.
Byt Förgasare
11

Byt röret luftrenaren och montering. Kontrollera att alla klämmor är åtdragna.
12

Sätt bränsleledningen tillbaka till förgasaren. Bolt förgasaren till motorcykeln. Skruvarna ska dras åt för hand och därefter med hjälp av en hylsa.
13

Ta bort klämman som håller stängt bränsleledningen. Vrid spaken bränsletillförseln till läge "ON".
14

Kör motorcykeln en kort sträcka för att kontrollera tomgång och rpm mätare under körning. Addera

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106250.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.