Hur klarlack en motorcykel Gas Tank

En motorcykel bensintank är den del av motorcykeln som har den största målade ytan och är den mest synliga. När gastank färgen inte ser sitt bästa, det är märkbar. Base coat färg är den faktiska färgen färg, men har inte några glans eller glans till den. För att bensintanken verkligen sticker ut och ser klar, behöver den en tydlig skikt av färg. Tillämpa klarlack till en motorcykel tanken inte är lätt på grund av tankens läge, men det är möjligt. Saker du behöver
800-grit sandpapper
Wax Vatten Mössor och fett remover
Handduk
maskeringstejp och papper
Klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Sand motorcykeln bensintank med 800-grit sandpapper och vatten. Håll sandpapper dyblöt medan slipning så uppbyggd inte samlar på sandpapperet och orsaka djupa repor på den målade ytan. Doppa sandpapper i en hink med vatten med några minuter för att hålla den fuktig. Skölj bensintanken när slipningen är klar och låt den torka ordentligt.
2

Place maskeringstejp runt de delar fästa bensintanken om bensintanken är fortfarande på motorcykeln. Om tanken inte monteras på motorcykeln, plats tejp över hålen i bensintanken så klarlack måla inte komma in i bensintanken. Addera 3

Torka bensintanken med vax och fett remover och en handduk för att rengöra någon vax rester eller fett från fingeravtryck off i bensintanken. Dessa saker kan dyka upp under klarlack måla efter att den har torkat. Vaxet och fett remover avdunstar snabbt och behöver inte tvättas bort.
4

Spray 03:57 tydliga lager färg på bensintanken, hålla rockar tunn nog så att färgen körs inte. Håll sprutan 6 till 8 inches från ytan och flytta den från vänster till höger, inte upp och ner. Låt färgen torka i fem minuter mellan lagren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108981.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.