Hur du justerar kopplingen på en 2003 Yamaha R6

Yamahas 2003 YZF-R6 sport motorcykel är en potent maskin som är lika hemma på banan som det är på gatan. Att driva denna finstämda motorcykel kräver en korrekt justerad kopplingshandtaget, så att dess ryttare att växla smidigt mellan växlar i hög hastighet. De skiftande problem uppstår på grund av slack skapas i kopplingen kabeln, som töjer sig under användning. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Inspektera din kopplingshandtaget fria lek. Dra försiktigt in kopplingen tills spänningen är placerad på kopplingen kabeln. Håll spaken på plats och ta en närmare titt på gapet mellan kopplingshandtaget och spaken abborre på styret. Helst bör gapet vara ca 1/8 tum. En större gapet är en indikation på överdriven kabel slack, medan en mindre spalt anger att kabeln är för hårt och kan gå sönder lättare.
2

Justera kabelns slack med rund kabel justering vid kopplingshandtaget abborre. Vrid justerskruven moturs för att sträcka kabeln, medurs för att lossa kabeln.
3

Dra i kopplingshandtaget något och kontrollera gapet mellan spaken och spaken abborre. Justera kabelns spänning som behövs.
4

Justera kabelns spänning på den kopplingsanordning om kopplingen kabelns slack är fortfarande över en 1/8 tum vid kopplingshandtaget. Följ kopplingen kabeln från styret till kopplingen tryckarmen montering på höger sida av motorn. Lossa låsmuttern på kopplingen kabeln med en 10mm nyckel. Tvinna änden moturs för att sträcka kabeln, medurs för att lossa kabeln. Dra kabelns låsmuttern med en 10mm skiftnyckel.
5

Kontrollera spelet vid kopplingshandtaget igen, kontrollera att spaken har en 1/8 tum lucka när den dras i.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107109.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.