Stilar av Harley Davidson Full Face Hjälmar

När man rider en motorcykel, är en hjälm mer än bara ett mode uttalande. Det är en del av säkerhetsutrustning, och denna roll bör aldrig offras för stil. Harley Davidson ägare, men representerar en viss typ av stil i sitt val av motorcyklar. Så Harley Davidson tillverkar ett antal hjälmar som klarar av att komplettera den stilen samtidigt som det ger den säkerhetsnivå som krävs i en hjälm. Det finns flera stilar tillgängliga i full-face hjälm sorter. Classic Full Face

klassisk stil full face hjälm är fanbärare för Harley Davidson linje av hjälmar. Den klassiska stilen är endast tillgänglig i mäns hjälmar under våren 2011 linjen. Den klassiska full face hjälm har en glasfiber skal med både hakan och pannan avluftning och avtagbar visir Hjälmen har Harley Davidson-logotypen. Som med alla hjälmar, är korrekt passform nödvändig för säkerheten, så det finns i butik bara.
Modular Hjälmar

Modulära hjälmar från Harley Davidson erbjuder full-face funktioner men med mer flexibilitet. Vissa har hakan barer som lyfter upp, medan andra har solskydd som kan fällas. Sex olika stilar finns i mäns hjälmar för våren 2011. En modulär hjälm är tillgängliga för kvinnor i 2011 års erbjudandet. Modulära hjälmar kan utrustas med Bluetooth-enheter och headset för kommunikation. Ventilation och andra funktioner varierar från hjälm till hjälm. Som alltid, finns i butik den godkända sättet att köpa en modulär Harley Davidson hjälm.
Hybrid Hjälmar

Hybrid hjälmar anställa en hybrid glasfiberskal att möta säkerhetskrav och göra det till en vikt som är lägre än traditionella motorcykelhjälmar. Det hjälper med långritter när en hjälm kan börja känna sig tung. Harley Davidsons våren 2011 kollektionen finns två mäns hybrid full face hjälm. De två stilar är det Americana hjälm och ultralätt Torque stil. Båda kan utrustas med headset och Bluetooth. De, liksom alla Harley Davidson hjälmar finns i enbart butiker. Addera FXRG Hjälmar

Harley Davidsons FXRG hjälmar använder Kevlar (samma material som används i skottsäkra västar) för att ge maximal säkerhet med minimal vikt. Avvägningen kommer i form av pris, med FXRG hjälmar som kostar mer än Harley Davidsons andra hjälmar. Det finns ett komplett ansikte FXRG män hjälm och en full face kvinnors FXRG hjälm erbjuds under våren 2011 produktlinje. Båda har många av samma saker, som headset förmåga, erbjuds med andra Harley Davidson hjälmar. Båda är bara tillgängliga i butikerna.
Andra Hjälmar

En hjälm stil kallas Skyline erbjuds för kvinnor. Den våren 2011 Katalogen omfattar två hela ansiktsmasker versioner (en svart och en silver). De hjälmar är utformade för att förhindra "hjälm hår" samtidigt erbjuda standardiserade Harley Davidson hjälm funktioner. En hjälm erbjuds på ungdomsområdet samlingen i en full-face konfiguration. Även om den inte omfattar tillgång till headset och Bluetooth, är den gjord av polykarbonat och erbjuder full säkerhet funktionalitet. Dessa hjälmar kan köpas i butik bara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110889.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.