Hur du ändrar en motorcykel Headlight

Åka motorcykel med en utbränd strålkastare kan lämna dig i en farlig situation. Eftersom de flesta motorcyklar, kryssare i synnerhet, arbetar med en enda strålkastare för att ge belysning, med en fungerande strålkastare är avgörande för en säker resa. Byte av glödlampa i hink-typ strålkastare som är gemensamma för dessa motorcyklar kan vara svårt, eftersom det inte finns någon uppenbar sätt att komma åt den utbrända lampan. Lyckligtvis demonteras strålkastaren är enklare än det verkar och oftast kräver bara en skruvmejsel för att göra. Saker du behöver
Skruvmejslar
Strålkastarlampa
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna trimringen från strålkastaren med en skruvmejsel för att skruva ringens fästskruven . Dra trimringen bort från strålkastarens
2

Dra lampaggregatet ur strålkastaren skopan. Dra av boot gummi damm, om någon, från baksidan av lampan. Dra ledningsnätet bort av lampans glödlampa. Pressa benen på lampan hållarstiftet tillsammans och sväng utåt för att frigöra lampan. Dra den trasiga glödlampan ur lampaggregatet.
3

Sätt i en ny glödlampa i lampan montering och stäng lastappen över det. Anslut ledningsnätet till lökens stift. Slip boot gummi damm på lampaggregatet.
4

Skjut lampaggregatet i strålkastaren, rikta in "TOP" på lampans lins med toppen av strålkastare skalet. Montera trimringen över strålkastaren och dra åt fästskruven med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107030.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.