Hur man Hardtail en CB750

När man arbetar med motorcyklar, hänför sig termen "hardtail" till cyklar utan någon bakre fjädring. Dessa cyklar ger därför en mycket skakig resa, som någon ofullkomlighet i vägytor överförs direkt till föraren. Det är möjligt att svetsa slangsegmenten på ramen för att byta ut den bakre svingarmen, men med tillgång till många slip-on hardtail konvertering ramar på marknaden, kommer det att vara mycket billigare och snabbare att köpa ett kit än att bygga en från grunden. Användningen av sådana kit kräver fortfarande en hel del arbete, dock. Saker du behöver
Markler
vinkelslip
Verktyg Slip på hardtail konvertering ram
Arc svetsare
Visa fler instruktioner
1

Ta motorn, bensintanken, sits och bakhjulet från ramen på din cykel.
2

Ta bort den bakre svingarmen och stötar från ramen.
3

Placera hardtail konvertering ram bredvid din cykel. På hardtail ram slip-on, mäta längden på det övre röret och två tuber botten, varifrån de hamnar där de möter den vertikala ramen support. Markera detta motsvarande avstånd på de övre och nedre rören på CB750 ram, sedan en andra linje 3 inches närmare den vertikala stöd på aktiemarknaden ram.
4

Skär ursprungliga CB750 ram vid andra linjer markerade i Steg 3 med användning av en vinkelslip. Detta kommer att möjliggöra den hardtail ram att glida vidare till de övre och nedre rör, med tre inches av överlappning. Replacement hardtail kit rör har en innerdiameter som tätt kommer att glida över den yttre diametern av beståndet ramen.
5

Skjut hardtail på ramen, foder upp ändarna av hardtail toppen och rören botten med de första raderna du markerade i steg 3. Eftersom de bakre motorfästen införlivas i slip-on hardtail kit, måste placeringen av hardtail ram matcha upp till den ursprungliga ramen.
6

Tack svetsa hardtail ram på aktiemarknaden frame genom att fläcken svetsar med din båge svetsare att hålla det den plats samtidigt kontrollera för passform.
7

Placera tillbaka motorn i ramen och inspektera fästen hardtail ram för rätt position. Om bulthålen inte rada upp med fästen på motorn, slipa svetsarna ned och justera. Om de gör line up, ljusbågen en sträng runt korsningen, måla ramen och montera motorn, bensintanken, säte och bakhjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111383.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.