Motorspecifikationer för 2001 Harley-Davidson Ultra

Harley-Davidson Ultra Classic Electra Glide är en del av "touring" familj av Harley motorcyklar. Dessa cyklar, även kallad köksskåp, är tillverkade för långväga pendlar, vilket återspeglas i deras väl vadderade avslappnade säten, stora vindrutor för att blockera vind och stora kåpor. Infördes 1965, Electra Glide modellerna är en del av Harley-Davidson FL-serien, som har varit i produktion sedan 1941. Mått

2001 Ultra Classic Electra Glide lekte en fyrtakts V-Twin motor att fördrivna 88,42 cubic inches. Dess hålet mätte 3,6 inches, och dess slag var 4 inches lång. Hålet är diametern på cylindern där kolven rör sig, och slaglängden är avståndet kolven rör sig upp och ner.
Effekt och vridmoment

Denna motor producerade 67 hästkrafter, eller 48,9 kilowatt, vid 5.200 rpm. Det produceras också 110 Nm, eller 81,1 foot-pounds av vridmoment vid 3.500 rpm. Vridmomentet är ett mått på den mängd kraft som krävs för att vända ett objekt, det är den kraft motorn gäller för vevaxeln. Varvtalet hänvisar till den optimala varvtal rotation vid vilka dessa mätningar gjordes.
Fuel

2001 Ultra Classic motor använder ett system för insprutning bränsle . Dess bränsletanken rymmer 4,99 liter.
Funktioner

Denna motor luftkyldes och hade en två-ventil, overhead variabla ventilsystem. Med en gnista per cylinder och en digital CDI, eller kondensatorurladdningstyp tändning, uppnådde denna motor ett kompressionsförhållande på 9,2-till-1. Motorn var tvärställd och det hade ett torrt system sump smörjning, en våt multipel-disc kabel-manövrerad koppling och elstart. Överföringen var en fem-växlad manuell med ett bälte-typ slutväxeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108572.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.