Hur du ändrar en kopplingshandtaget på en Kawasaki motorcykel

Majoriteten av Kawasakis motorcykel lineup använder en kabel-manövrerad koppling för enklare underhåll. Verksamma på en enkel, men ändå viktig, bas, drar kopplingshandtaget kabeln mot den, koppla in kopplingen. Tyvärr, de kopplingshandtagen är mottagliga för att böjas eller brytas i en låg hastighet olycka, lämnar ryttaren inte kan flytta in i och ut ur växeln. Byta en skadad kopplingshandtaget på din Kawasaki motorcykel kan göras snabbt, ta bort alla bevis på din olyckliga missöde. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Skruvmejslar
ersätter kopplingen
Visa fler instruktioner
1

Tvinna justering vid kopplingshandtaget abborre medurs för att placera spaken i sin lösaste punkten. Skruva av ekollon mutter från botten av kopplingen abborre med en hylsnyckel.
2

Skruva svängbulten som håller kopplingshandtaget till abborre med en skruvmejsel. Griparkopplingen bort från abborre. Dra kopplingskabeln ut ur kanalen skuren i spaken och ta bort pipan kabeländen från hävarmen fångst. Släng den gamla kopplingen.
3

Slip pipan kabeländen in spärren och dra kabeln genom spaken s kanal. Skjut kopplingshandtaget in kopplingshandtaget abborre. Sätt svängbulten och dra åt med en skruvmejsel. Skruva ekollon mutter på undersidan av kopplingshandtaget abborre, dra åt den med en hylsnyckel.
4

Tvinna justerare moturs för att sträcka kabeln. Justera kabeln så att kopplingshandtaget har en 1/8 av en tum av fri lek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107029.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.