Hur man installerar motorcykelvisir Headlight

Lyssnande tillbaka till glansdagar motorcyklar tidigare , kan strålkastare visir låna ett klassiskt utseende hastighet till en egen motorcykel . Även om de inte tjänar något egentligt syfte annat än att förbättra maskinens estetiska utseendet , har strålkastare visir fått fotfäste i motorcykeln branschen , särskilt i kryssare och vintage motorcykel segment där ryttare uppskattar den tidlösa utseende skapas av den enkla krom visir . Lägga till överklagandet är den extremt enkel installation som kräver lite mer än en skruvmejsel . Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den yttre täckring från motorcykelns pannlampan . Använd en skruvmejsel för att skruva ringens monteringsbulten och dra ringen bort av strålkastare .
2

Placera strålkastaren visiret ovanpå strålkastaren , placera den på den yttersta kanten av strålkastarens glas eller plast lins . Addera 3

Placera den yttre täckring över strålkastare montering och visir , löst åtdragning ringens monteringsbulten med en skruvmejsel .
4

Skjut visiret från sida till sida och fram och tillbaka tills visiret är helt inriktad på strålkastaren . Dra trimringen s monteringsbulten med en skruvmejsel för att säkra trimringen och visor till strålkastaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107023.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.