Nackdelar med Sportster 1200 Konvertering

Harley-Davidson överlevnad och framgång har varit att främja en ändring av sina cyklar. Bland dessa ändringar är ett kit som gör att du kan uppgradera en 883 cc Sportster till en 1200 cc Sportster. Medan kit kan öka prestandan på din Sportster, är det inte utan nackdelar. Svårighetsgrad

Oavsett tillverkare, komponenter och jobbet att installera satsen är likartade. I huvudsak är du ta bort hela övre änden av din Sportster motor och ersätta den med en större övre ände. Detta är inte en lätt mekanisk uppgift. Även om du kanske känner till motorcykel mekaniker, kan det här jobbet får överväldigande bråttom. Innan du börjar, fråga dig själv, "Vad händer om jag följer instruktionerna men något inte fungerar rätt?" Har du kunskap för att få projektet på rätt spår? Har du alla verktyg? Har du pengar att betala en professionell butik för att slutföra projektet? Om du inte kan svara "ja" på alla dessa frågor, kan din största nackdelen vara en oavslutad motorcykel i garaget, på obestämd tid.
Tillförlitlighet och Tuning
Harley

-Davidson motorcyklar är konstruerade för att köras korrekt som ursprungligen köpte från tillverkaren. Bolaget har haft generationer av trial and error för att förfina dess design och tillverkning. Väljer att ersätta nästan halva motorn med någon annans konstruktion betyder inte att det inte kommer att fungera bra. Men en risk existerar. Det är inte längre en Harley. Det är en modifierad Harley. Om du hade en garanti, kommer det att vara ogiltiga. Och om du tar det till en annan mekaniker, kommer det inte nödvändigtvis att vara bekant för dem. Begreppsmässigt, kommer det att vara samma. Men det kommer inte vara en 883 Sportster precis som andra 883 Sportsters. När denna förändring sker, om du förlorar tillförlitlighet, speciellt när du installerar nya förgasare, kan det vara mycket svårt och kostsamt att få rätt. Jetting förgasare är en del konst och en del vetenskap. Du kan göra det. Men förvänta dig inte att det kommer vara rätt ur lådan. Och förvänta dig inte att bli lätt.
Kostnad

1200 uppgraderingspaket är inte en billig proposition. Premium kit från välkända prestanda varumärken kan kosta uppåt på $ 1,200. Du kan också ha att köpa nya verktyg och utrustning för att få jobbet gjort, eller punga ut pengar till ett proffs för att göra det åt dig. Ekonomiskt, måste du vara beredd på en större operation som denna. Allt skulle gå perfekt. Du kan montera cykeln, starta det, och har inga problem. För att hjälpa dig bedöma oddsen för att det ska hända, titta på annonser av motorcykel tidningen Market. Massor av människor som startar dessa projekt, för en eller annan anledning, inte kan avsluta dem och försöka sälja vidare kit eller hela cyklar. Titta även på en Harley-Davidson forum och fråga folk som har gjort detta. Du kommer förmodligen få några bra tips och stöter på ett fåtal människor som inte skulle göra det igen.
Prestanda

1200 cc big-bore kit är en motor uppgradering. Det kommer inte att hjälpa din Sportster hantera bättre eller sluta bättre. Men det kommer att göra det accelererar snabbare och gå snabbare. Eftersom så många konverteringssatser finns och så många möjliga kombinationer av modifieringar är tillgängliga, är det omöjligt att säga exakt hur mycket prestanda du kommer att vinna. En hake med 1200 cc uppgradering, installeras av en professionell med off-the-shelf kolvar, re-jetted förgasare med lager avgaser, ska tändningen och kammar producera mellan 65 och 70 hästkrafter och cirka 65 foot-pounds av vridmoment.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110388.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.