Så ändrar Frambroms på en Vulcan 500

Bromsbelägg är en ofta förbisedd, men viktig, del av din Kawasaki Vulcan 500, så att du kan bromsa eller stoppa så snabbt och säkert som möjligt i alla lägen. Att hålla ett vakande öga på bromsbeläggen som miles växer kan förhindra att dynan friktion-genererande material från bortnött till ingenting, en situation som kan skada den främre bromsskivan som dynans metallbottenplatta tillbaka urgröpningar i dess yta. Byta din Vulcans främre bromsbelägg är en grundläggande uppgift som inte kräver särskild utbildning, vilket innebär att du kan göra det själv inom en kort tidsperiod. Saker du behöver
14-mm hylsa
Hylsnyckel
skruvmejsel
Spetstång
Brake Cleaner Review Bromsbelägg
Visa fler Instruktioner

1

Skruva bromsoket bultarna från vänster gaffelben, med hjälp av en 14 mm hylsa. Dra bromsok ifrån gaffelben och stänga av den främre bromsskivan.
2

in en platt skruvmejsel mellan bromsbeläggen och tryck tillbaka dem mot sidorna av bromsok. Detta kommer att tvinga bromsok s kolvar i ett helt öppet läge.
3

Ta paret av pull stift från stiften bromsbelägg inom bromsok mun, med ett par nål-tång , dra sedan stiften bromsbelägg ur bromsoket.
4

Dra bromsbelägg broms och deras fjäderclips ur bromsoket. Ta bort bromsbelägg från våren klippet innan du slänger dem.
5

Ta bort smuts och damm byggnad inom bromsok mun, med broms renare.
6

Placera den nya bromsbelägg runt fjäderklämmorna och skjut in dem i bromsoket. Sätt tillbaka bromsbelägg stiften i bromsoket och bromsbelägg. Sätt pull stiften i ändarna av stiften bromsbelägg.
7

Skjut bromsoket över främre bromsskiva och mot vänster gaffelben. Skruva bromsok bultar på plats, med 14 mm hylsa.
8

Pump främre bromshandtaget tills bromsbeläggen stänger helt mot den främre bromsskivan, indikeras av en stel känsla i spaken.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108871.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.