Hur man tar bort den tillbaka bromspedal en 2005 Foreman 500 S

Den bakre bromspedalen används på Honda 2005 Foreman 500 ATV är monterad under höger fot ombord, vilket gör den känslig för skador som orsakas av hårda stötar mot ojämn terräng. En böjd bakre bromspedalen är inte ovanligt, men en allvarlig inverkan kan skjuva pedalavslag av sin ram-monterade vridaxel. Förutsatt att skadan inte sträcker sig till ATV ram, ta bort en skadad bromspedal är en ganska snabb uppgift som kan utföras med endast ett fåtal verktyg. Tillåt minst 30 minuter för att slutföra jobbet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
10 mm socket och skiftnyckel Tång Addera Visa fler instruktioner
1

Ta höger fot ombord från ATV till komma den bakre bromspedalen. Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva loss de trimma klipp och fästbultar från toppen av foten styrelsen. Dra fotplankan bort från den högra fotpinnen och ATV fendrar.
2

Skruva loss bulten från toppen av den bakre bromsomkopplaren omslag, placerad ovanför den bakre bromspedalen, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra bort kåpan från switchens konsol. Ta bort fjädern förbinder toppen av bromspedalen till bromskontakten.
3

Dra sprinten ur bromspedalen s vridaxel, med en tång. Dra bromspedalen och dammskydd av vridaxel. Ta bort fjädern pedalen retur, placerad mellan den övre delen av pedalen och ATV ramen. Skjut den bakre bromsvajern ur spärren på ovansidan av bromspedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110459.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.