Hur man installerar Sportster Ape hängare

Byta ditt lager styret med egna barer apa hängare är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till en egen look till din Sportster. Byta styre är inte en svår uppgift, men det tar tid och en del uppmärksamhet på detaljer för att verkligen få det rätt. Kombinerat med andra kosmetiska detaljer, kan de ge cykeln en tilltalande, old-school chopper utseende till ett överkomligt pris. Saker du behöver
Shop manuella
Nya ape hanger styre
Nya styrkablar
Nya bromsledningar
manöverkontakt förlängningar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Lossa bränsleledningen från bensinkranen. Ta försiktigt bort bränsletanken och ställ den åt sidan. Öppna den främre cylindern broms master och dränera främre bromssystemet.
2

bort kopplingen och kablar gasreglage samt bromsledningen från huvudcylindern till fördelningsventilen. Ta bort Torx skruvarna från botten av varje switch kluster och dela dem längs deras sömmar för att ta bort dem. Avlägsna gasen och tomgång kablar från gashandtaget och förgasaren. Ta gasreglaget och vänster grepp handen.
3

Lossa styrhöjare skruvar Insexnyckel med en insexnyckel och ta sedan bort riser locket. Ta bort lager styret och ställ dem åt sidan.
4

Ställ in nya styret apa hängare i stammarna. Sätt tillbaka riser locket och dra åt bultarna riser locket tills de är oftast stram men kommer att tillåta en viss justering av styret. Justera ape galgar till önskad vinkel, den vinkel som är estetiskt tilltalande, säker och passar dig som ryttare, dra sedan åt riser Skal HEX viktiga bultar till vridmoment specs som beskrivs i din verkstadshandbok.
5

Byt styrning kluster, församlingar spak och grepp. Installera nya, längre styrkablar och en bromsslang per instruktionerna i din verkstadshandbok. Montera förlängningar omkopplaren. Refill huvudcylindern och lufta bromssystemet. Byt bränsletanken och sätt tillbaka bränsleledningen. Dra ned allt per momentdynorna specs som anges i din verkstadshandbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106881.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.