Barber Vintage Festival

The Barber Vintage Festival är en årlig sammankomst framgångsrikt Barber Motorsports Delar Park i Birmingham, Alabama, SOM också hem till Barber Vintage Motorsports Museum. Dess syfte är "att fira motorcykel och motorcykel entusiasm ATT vi alla delar." Upp till 40.000 entusiaster samlas för evenemanget årligen. Festival Evenemang

Festivalen äger rum under de tre helgen dagar i oktober och döda ett brett utbud av mc-relaterade händelser och program. En av de största drar är motorcykeldelar Swap Meet, två fulla gör-det-självare hitta obskyra parti de behöver två återställer en vintage, modern eller utländsk cykel. Andra händelser inkluderar: en förmån middag och auktion, gästtalare (tekniska, racing, design och återställande), "Century Race" av cyklar (SOM-till minst 100 år gamla), diverse andra raser av en mängd olika fordon, en flyguppvisning av AeroShell akrobatiska laget, Wall of Death stunt show, en auktion av cyklar och delar, samt en visning av antika brandbilar.
Barber Motorsports Park |

Barber Motorsports Park är en av de främsta racing anläggningar i landet för ORO motorcyklar och bilar. Öppnade i januari 2003, blev det snart en översta plats för tävlingar och produktlanseringar från företagen SOM Porsche, Honda, Mustang, Lotus och IndyCar. På sin 740 tunnland, har parken även camping anläggningar för ORO husbilar och tält, SOM finländarna för Vintage Festival.
Barber Vintage Motorsports Museum

Ligger på grund av Barber Motorsports Park, värd Barber Vintage Motorsports Museum många av de händelser och program av festivalen. Hem till över 1200 veteranbilar, var det startade med motorcykel och Porsche entusiasten George Barber 1995 och flyttades till sin gåva plats under 2003. Med største SOM samlingen i Nordamerika, det också lånar fordon två museer och utställningar Internationalt.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107622.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.