Hur Synkronisera spjällhusen på Kawasaki ZX-14

Synkronisera spjällhusen på en Kawasaki ZX-14 kräver mekanisk kompetens och kunskap om motorcykeln. Jobbet innebär att ta bort bensintanken, säte och kåpor för att komma åt fallspjällhusen och använder en manometer som ger avläsningar bränslemängden. De med begränsad kunskap om bränsleinsprutning bör överlåta jobbet till en kvalificerad Kawasaki tekniker. Om du har erfarenhet av insprutningssystem på sport cyklar, hittar du proceduren är liknande när du synkroniserar spjällhusen på en Kawasaki ZX-14. Saker du behöver
skruvmejsel
Rags
Insexnyckel
Twin-mätare manometer
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort de fyra skruvarna på luften rutan täcka med en skruvmejsel. Lyft locket på lådan och koppla den bifogade ventilationsröret för hand. Placera skruvarna och täcka undan.
2

Lokalisera och lossa de elektriska kontakterna på framsidan och sidan av spjällhusen för hand.
3

Stuff en ren trasa i varje spjällhus öppning inuti basen av luft ruta för att förhindra att tappa sexkantbultarna i kropparna. Lossa och ta bort fyra sexkantsbultar vid basen av luft box med en insexnyckel. Ställ in skruvarna åt sidan.
4

Lyft luften rutan och kopplar slangen vevhusventilationen från vevhuset för hand. Avlägsna luft rutan och ställ den åt sidan. Ta trasor ur spjällhusen.
5

Dra kapitäler från höger och vänster balansering GASSPJÄLLSHUS rördelar för hand. Spara locken. Anslut rören från tryckmätaren mätare till balanserande beslag. Vila mätarna atop motorcykeln, framför spjällhusen.
6

Starta motorn och varmkör den i 2 minuter. Justera tomgång till mellan 1.250 och 1.350 rpm.
7

Leta upp den nedsänkta mässingsskruvarna vid basen av varje spjällhus. Vrid den högra skruven åt båda hållen med en skruvmejsel tills rätt manometern mätaravläsning 0.38 mul-pounds. Vrid den vänstra skruven åt båda hållen tills den vänstra mätaren läser samma.
8

Vrid gashandtaget på styret en gång och låt motorn återgå till tomgång. Vrid vid behov antingen spjällhus skruven så båda avläsningarna är exakt 0,38 foot-pounds.
9

Stäng av motorn. Koppla mätaren linjer från spjällhusen. Sätt tillbaka de sparade locken till balansering beslag.
10

Återkoppla luft rutan och täck med de sparade bultar och skruvar. Återanslut de elektriska kontakterna på framsidan och sidan av spjällhusen. Återanslut röret vevhus vent på vevhuset. Sätt tillbaka de kåpor, gas tank och säte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111317.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.