Hur man bygger en förgasare för en Harley

Om din Harley inte körs som det ska, kan det vara dags att bygga om förgasaren. S & S är en populär förgasare för en Harley V-twin motor. Bränslet att köra Harley rinner genom förgasaren, blandas med rätt mängd luft, som lämnar sediment och partiklar bakom klistring upp de inre arbetena av förgasaren. När partiklarna är i förgasaren, kommer cykeln inte utföra som det ska. Det kommer att köras trög och kanske inte ens startar. En Ombyggnadssatsen för förgasaren kan köpas på de flesta leverans motorcykel del butiker. Processen att bygga en förgasare är inte alltför svårt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Förgasare ombyggnadssats
Förgasare renare
Visa fler instruktioner
1

Koppla från bränsleledningen och dränera förgasaren. Ta bort förgasaren från insugningsröret. Kontrollera de pluggar som är belägna i kroppen av förgasaren för tecken på läckage. Om tecken visar att de läcker, byt ut pluggarna.
2

Avlägsna inaktiv blandning skruv. Räkna varven det tar att ta bort skruven, anteckna hur många varv det tog. Kontrollera gasspjället för slitage. Det bör inte finnas något ljus visar när förgasaren är stängd. Byt om det behövs.
3

Rengör inaktiv blandning skruv och markera den med en markör bara för att den avsmalnande delen. Sätt tillbaka skruven genom att skruva det helt i förgasaren. Ta bort skruven och kontrollera om någon av markören har smittat av sig. Om det finns, använd den nya inaktiv blandning skruv ur satsen och kassera den gamla.
4

Ta bort muttern anrikning kolven och fjädern från förgasaren. Kontrollera spetsen av kolven för slitage.
5

Ta bort skruvarna ur skålen i förgasaren. Ta inte bort locket.
6

Ta bort skruven float stift. Hitta och ta bort flottören stift, float och nål. Byt om varnar med nya delar i Ombyggnadssatsen.
7

Ta sätet från botten av förgasaren skål. Installera den nya stolen som är i Ombyggnadssatsen.
8

Kontrollera ejektormunstycke för knutor eller slitage. Installera det nya munstycket O-ringen.
9

Rengör och kontrollera flottör för hålen. Installera en ny nål. Placera hela enheten tillbaka i skålen. Flytta alla delar för att vara säker på att de rör sig lätt.
10

Vänd skålen över och ta ut skruvarna som höll locket på plats. Ta bollarna och O-ringar ur gjutgodset.
11

tillbaka kulan kontroller, säten, fjädrar och membran med de nya som levereras i Ombyggnadssatsen.
12 < p> Byt axeln och boot. Montera ny skål packningen och fäst med medföljande skruvar.
13

tillbaka kablarna innan bultning förgasaren tillbaka på insugningsröret.
14

Placera förgasaren med fästplattan och paus montering och bult tillsammans igen.
15

Byt tomgångsskruven, vrida samma antal varv som det tog att ta ut det. Starta cykel och kontrollera kablarna. Justera tomgångsskruven om det behövs för korrekt tomgång. Ta henne till en provtur för att se allt körs smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107020.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.