Så här ändrar en sportcykeln

Du kanske redan älskar din sportbike, men gör några ändringar inte bara bidrar till att göra sportbike din egen utan också tar maskinen närmare sin racing potential. Instruktioner
1

Ändra ljuddämparen att släppa 6 eller 7 pounds av sportbike, hjälper till att hålla cykeln i bättre form och även pressa lite mer hästkrafter ur maskinen. Kolla in halsdukar kolfiber från företag som Muzzy s att göra en snabb och relativt billig modifiering som gör en stor skillnad.
2

modifiera eller ändra ut ryggen hjulupphängning på cykeln för att handla mäldsuspensionen i för något stramare och starkare som kan hålla bakhjulet på marken över gupp i hög hastighet och genom snäva svängar. Om du inte vill investera i en ny fjädring sedan ta cykeln till en sportbike mekaniker att dra åt eller lossa dess upphängning efter behov.
3

Överväg nya bromsledningar att ersätta lager gummi linjer med stål linjer som bevarar 100 procent av den kraft du lägger in i paus pull.
4

Lägg några ram reglagen för att skydda dig och cykeln lite bättre om du faller på cykel. Kontrollera med din cykel tillverkare för att se vilken ram reglagen de rekommenderar och om en direkt eller in-direkt montering är bäst för din sportbike modifiering.
5

Har några kosmetiska ändringar med nya karosseri (inklusive en anpassad lack), LED-lampor och en specialiserad vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106142.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.