Hur får man fler hästkrafter för en 2003 GSX-R 600

Suzuki GSX-R600 har lovordats för mängden agility och makt packade in sin lätt ram, vilket gör det en perenn favorit för många ryttare sport motorcykel runt om i världen. De GSX-R600 delar många drag med sin större 750 cc kusin, beror till stor del på det faktum att det är byggt med många av samma komponenter. Även med dessa utmärkelser, idrott ryttare fortsätter att söka nya sätt att förbättra sin motorcykelns effekt. Även extra kraft kan fås med dyra motormodifieringar, att välja rätt kombination av eftermarknaden komponenter kan ge en betydande ökning med en relativt liten investering. Instruktioner
1

Installera en elektronisk bränsleinsprutning (EFI) controller att åsidosätta motorcykelns fabriken EFI-programmering, som är inriktad mer mot bränsleeffektivitet och utsläppskontroll. Du kommer att känna makt vinster på ett helt lager motorcykel, eftersom EFI controller kommer att använda en resultatbaserad partisk bränsleinsprutning program. Dessutom är de flesta enheter förprogrammerade för ett brett utbud av eftermarknaden avgassystem och luftfilter kombinationer. Flera EFI regulatorer finns tillgängliga som ger ett plug-and-play-installation mellan din GSX-R600: s under sadeln Electronic Control Unit och bränsleinsprutningar förvarade under bensintanken.
2

Byt systemet lager avgaserna med en högpresterande fulla avgassystemet. Som framställts av Suzukis fabrik är GSX-R600 avgassystem för att minska gasformiga och buller genom en katalysator och en serie kamrar kallas bafflar. En föreställning avgassystem eliminerar många av dessa bafflar och använder större pipor diameter avgaser för att ge en mjukare, friflytande av förbrukade gaser att följa. Detta översätter ultimately in större makt genom att hjälpa motorn drar i en ny laddning av bränsle snabbare. Installationen kräver fullständigt avlägsnande av GSX-R600: s formplåtar och avgassystemet.
3

Byt filter lager luften med ett högt flöde luftfilter. En 2003 GSX-R600 använder ett papper filterelement luft för att förhindra föroreningar från att tränga in i motorn. Tyvärr begränsar samma filter luftflöde. Ett högt flöde filter kan helt enkelt mer luft i luftlådan, vilket ger motorn med en större laddning. Du kan hitta en signifikant ökning i hästkrafter med hjälp av ett högt flöde luftfilter i kombination med en EFI controller och en prestanda avgassystem.
4

Installera en Timing Retard Eliminator (TRE) mellan GSX- R600: s ECU och dess kabelnät. Suzukis ingenjörer programmerat GSX-R600: s tändsystem med en säkerhetsfunktion som begränsar motorcykelns effekt inom de tre första växlarna. Enkelt uttryckt, är antändningen retarderas genom bränning av tändstiften en bråkdel av en sekund förbi punkten för maximal effekt. En TRE fungerar genom att lura ECU att tro att det är på fjärde växeln eller högre, förhindra antändning utvecklingsstörning och ger maximal effekt i alla sex växlar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110382.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.