Halogen Strålkastarlampa Ändra Instruktioner

Även halogenstrålkastare har använts i Europa sedan början av 1960-talet, var utbytbara halogen strålkastare lökar inte tillgängligt för bilindustrin användning i USA fram till 1983. Erbjuder avsevärda förbättringar i belysning och energiförbrukning över den äldre, sealed-beam setup, var halogenstrålkastare snabbt anpassas för användning på motorcyklar. Halogenlampor är lätta att byta ut, men några försiktighetsåtgärder måste vidtas. Främst rör inte glaset del av en halogenlampa med bar hud. De oljor på din hud kommer att permanent skada lampan. Saker du behöver
Skruvmejsel
Halogen strålkastare glödlampa
Visa fler instruktioner
Bucket Strålkastare
1

Lossa strålkastaren trim ringen med hjälp av en skruvmejsel för att ta bort ringens hållarskruven. Ta trimringen från strålkastaren och skjut lampaggregatet ur strålkastaren skalet. Koppla ledningarna kontaktstycket från lampan montering.
2

Dra gummi damm starta upp från baksidan av lampaggregatet att exponera glödlampan. Kläm lampan stoppbygeln och sväng det öppet för att släppa glödlampan. Dra ut glödlampan ur lampaggregatet och kassera den. Sätt i en ny glödlampa i lampan montering och låsa klämman på plats. Skjut boot gummi damm på lampaggregatet.
3

Anslut lampaggregatet i ledningar kontakten. Skjut lampaggregatet i strålkastaren skalet, rotera lampan så behövs tills "TOP" tryckt på linsen är rättvänd. Placera trimringen på strålkastaren och dra åt ringens fästskruven. Addera Fairing-mounted Strålkastare
4

Lokalisera trasig glödlampa i motorcykelns strålkastare montering och bestämma det bästa sättet att komma åt glödlampan. Vissa motorcyklar ge enkel tillgång till den bakre delen av strålkastare montering, andra kräver partiellt avlägsnande av kåpor eller mätare. Ta bort alla komponenter som behövs.
5

Avlägsna lampskyddet från strålkastaren. Beroende på modell, kan locket vara en gummistövel som enkelt kan dras av eller ett plasthölje som skruvas. Dra ledningarna-anslutningen av av glödlampan när skyddet tas bort. Kläm lampan stoppbygeln och svänga bort att frigöra lampan. Dra den trasiga lampan ur och kassera den.
6

Sätt i en ny glödlampa i strålkastaren församlingen sedan låsa klämman på plats. Anslut ledningarna kontakten på lampans stift. Byt lampskyddet. Sätt tillbaka eventuella komponenter som avlägsnades i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106992.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.