Hur man tar bort den plats på en Honda Shadow 650

En Honda Shadow 650 är en Honda cruiser med en 649cc motor . För att komma åt den övre delen av motorn , den inbyggda datorn och batteriet , måste du ta bort sitsen från ramen . Sitsen är fäst till ramen med fyra skruvar och en låsflik . De fyra skruvarna är placerade på höger och vänster sida av ramen i vanlig vy . Att haka på låsfliken , är allt du behöver göra Skjut fram stolen när du tar bort de fyra skruvarna från ramen . Det enda verktyg som krävs för det här jobbet är en Phillips skruvmejsel . Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda Shadow på en plan yta i ett väl upplyst område . Leta reda på de fyra skruvarna som håller fast sitsen på ramen . Det finns två skruvar på vänster sida och två skruvar på den högra sidan mot baksidan av sätet .
2

Ta bort de fyra skruvarna från ramen med hjälp av en Phillips skruvmejsel . Placera de fyra skruvarna på ett säkert ställe där du inte kommer att förlora dem .
3

Skjut fram stolen mot bensintanken för att frigöra låsningen fliken . Dra uppåt på sätet för att ta bort sitsen från ramen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106811.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.