Hur Haul jag min motorcykel med min bil?

För att korrekt dra din motorcykel på ett säkert sätt med hjälp av din bil måste du ha en dragkrok och anslutningar broms installerade på din bil. Du kommer att kunna ha dessa två poster installeras på någon bogsering och dragande etablering. Kostnaden för att ha dragkrok och anslutningar installation varierar och beror på dragkapacitet att kroken kan stödja. När du har installerat skumt och anslutningar broms på din bil här processen är enkel. Saker du behöver
Motorcykel trailer, fyra fot med sex fot
Dragkrok
Bromsanslutning från 4 ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Dra motorcykeln trailerns kontaktdon armen till dragkroken. Placera kontakten på släpet armen över bollen på skumt och tryck nedåt tills armen låser fast bollen. Anslut bromsen kontakten på bilen med broms kontakten på släpvagnen. Pumpa bromsen så att bromsljusen fungerar.
2

Roll motorcykeln på släpet så att framdäcket är mot metall skenan närmast den bakre stötfångaren på bilen. Anslut en rem till varje handtag bar och anslut varje ände av banden till metallen fästpunkt på släpet golvet. Spänn banden med låsspaken på låsmekanismen.
3

Anslut en rem på varje sida av bakaxeln. Anslut vardera änden av banden till fästpunkter på släpet golvet. Spänn banden på samma sätt som du åt de främre remmarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107219.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.