Motorcykel avgasrör Tips

Motorcyklar kan anpassas av sina ägare, och en av de snabbaste och enklaste sätten att förbättra prestanda, avgas ljud eller anmärkning, och utseendet på en motorcykel är att byta lager spets motorcykeln avgaser eller untipped röret en prestation slutrör. Det finns ett antal olika typer och stilar av tips prestanda avgassystem, dock, och du måste bestämma vilken som är rätt för dig. Tips som förbättrar Sound
tips

Valdeltagande är en av de tips som ofta används för att förbättra ljudet. Dessa tips vrid avgaserna ungefär 30 grader bort från den bakre delen av fordonet för att höja ljudet av motorcykeln samt att ge ett rake back utseende som är visuellt tilltalande. Valdeltagande tips kan göra någon motorcykel mycket starkare. Ett övervägande är emellertid att valdeltagandet spetsen kan göra det svårt eller omöjligt för dig att ha en passagerare på din cykel, eftersom avgaser kan bränna passagerarens ben.
Utseende Tips

Ett av de klassiska motorcykel filmerna genom tiderna, "Easy Rider", presenterade en motorcykel med lång, rakade tillbaka avgasrör som hade vad kallades "fisksvan tips" på ändarna. Dessa tips gjorde ingenting för utförandet av avgaser, men de kunde ändra cykelns utseende. Det finns en mängd olika tips i olika former, storlekar, färger och ytbehandlingar av metall som kommer att skruva dit direkt på din befintliga avgaser och att vissa ägare tror förbättra utseendet på cykeln.
Prestanda Tips

tips som förbättrar prestandan måste installeras omsorgsfullt, och med vetskapen om att de kan antingen förbättra eller skada prestandan. Beroende på om avgaserna och intag trycket balanseras i motorn du använder, installerar en prestation tips kan faktiskt skada din motor, till exempel i tvåtaktsmotorer där tryckskillnader i avgaserna är noggrant avstämda till intaget trycken som förväntas av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109410.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.