Att bli av vatten i en motorcykel Gas Tank

Vatten kan komma in i din motorcykelns bensintank på ett antal olika sätt, men det vanligaste sättet är genom kondensation. Om du har tillåtit din motorcykel för att sitta under en längre tid i kallt eller kallare väder med en halvfull eller nästan tom bensintank, har du skapat optimala förutsättningar för kondens bildas och ansamlas inne i tanken. Beroende på svårighetsgraden av vattnet problemet, kanske du kan styra det själv med enkel, prisvärd och lätt att hitta produkter. Instruktioner
1

Försök att starta din motorcykel. Om det finns vatten i bensintanken, skapar det möjlighet till motorns misständning. Detta innebär dock inte, innebära att motorn inte köras alls. Oavsett om din motorcykel startar upp kommer att diktera ditt första agerande. Om det börjar, fortsätt till nästa steg. Om inte, gå till steg 4.
2

Kör motorcykeln till en bensinstation, helst en som säljer bil-leveranser som motorolja och behandlingar bränsle. Leta efter en flaska Heet eller annan torr gas lösning. Läs etiketten noga för att se till att den lösning du tycker är lämpligt för din motorcykel, sedan köpa det.
3

Dumpa hela innehållet i den torra gasen lösningen i bensintanken, då översta av tanken med en ny last av bränsle. Alkoholen i torr gas kommer att bidra till att bränna ut vattnet ur systemet, och det kommer helt rätta till eventuella icke-allvarliga vattenproblem.
4

Har din motorcykel bärga bilen till en auktoriserad mekaniker om det kommer startar inte alls eller om misständningar kvarstår dagar efter tillsats av torr gas till systemet. Begära att bensintanken tömmas, spolas och återfyllas, om möjligt. Det här jobbet kan kräva ungefär en timmes arbete. Detta kan kosta långt över hundra dollar, men det kommer att spara dig en hel del om problemet kan snabbt fast. Om ditt vatten problem är allvarlig nog för att kräva detta, det är värt vartenda öre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106220.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.