Är MC Försäkring krävs i Texas?

Juridiskt är alla motorcyklister i delstaten Texas som krävs för att hålla en politik motorcykel försäkring. Om du funderar på att skaffa en motorcykel och du bor i delstaten, här är vad du behöver veta. Anledning till försäkring

En försäkring överför risken för personskador och skador på egendom till följd av en olycka. Försäkra din motorcykel i delstaten Texas ger dig sinnesro i att veta att någon skadas av en olycka är skyddat. Försäkring skyddar också lien innehavaren för finansierade fordon mot förlust.
Trafikförsäkringar miniminivåer

Staten Texas kräver att alla motorcyklister att bära en politik med en minsta ansvar täckning av $ 25,000 för personskada ansvar för en person, $ 50.000 för alla skador och $ 10.000 för skada på egendom i en olycka.
Motorcykel Registrering

Department of Public Safety kräver en giltig försäkring som ska lämnas vid registrering en motorcykel i delstaten Texas. Underlåtenhet att visa försäkringsbevis kommer att resultera i ett förnekande av registreringen.
Hjälm lagar och försäkringar

Texas kräver motorcyklister under 21 år att bära en avdelning för Transport-godkänd hjälm. Ryttare över 21 år, dock kanske inte behöver en hjälm om de ger en giltig $ 10.000 Medicinsk politik sjukförsäkring som täcker skador motorcykelolycka.
Avsaknad av försäkring

Körning på allmän väg är mot lagen. Enligt Texas Department of Public Safety, är kränkningar behandlas som en förseelse som bestraffas med böter inte överstiga $ 200. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106957.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.