Hur man installerar lampor på en YZ250 Yamaha

Med mest specialbyggda smuts cyklar illa rustade att hantera nattens mörker, mest trail ryttare pack upp och huvudet hem innan solen går ner. Däremot kan det bestämmas Yamaha ryttaren utrusta henne YZ250 med ljus som kan belysa en mörk stig genom att ersätta hennes motorcykel fabrik utrustade stator. Eftersom beståndet stator är utformad för att producera precis tillräckligt med ström för att ladda tändsystemet, ersätta den med en eftermarknad med hög uteffekt starter är den enda vägen att gå. Installationen är ganska enkel, men få arbetet utfört av en Yamaha-tekniker om du tvivlar på din förmåga att slutföra uppgiften. Saker du behöver
Enduro strålkastare Zip-slipsar
Skruvmejslar
svänghjul avdragare verktyg
Högeffektsgenerator stator
Spänningsregulator
Visa fler instruktioner

1

Montera strålkastaren på motorcykeln. De flesta eftermarknaden strålkastare är säkrade av gummi remmar som lindas runt framgaffeln. Wrap banden tätt runt gafflarna och loop den lösa änden över remmens monteringshakarna. Fäst den svarta jordledningen från strålkastaren till en bult på motorcykelns ram. Dra den återstående strömkabeln till statorn, fästa den på ramen med zip-band.
2

Byt lager statorn. Ta bort den vänstra stator kåpan från motorn, med hjälp av en skruvmejsel för att skruva loss fästskruvarna. Dra av statorn locket bort från motorn. Demontera svänghjulet från motorns vevaxel med ett svänghjul avdragare verktyg. Unbolt stock statorn, med en skruvmejsel för att skruva loss skruvarna. Ta bort statorn från motorn och koppla bort den från motorcykelns ledningsnät.
3

Installera högeffektiv stator. Anslut statorn till motorcykeln kabelnät och skjut den över vevaxeln. Säkra statorn till motorn genom att dra åt skruvarna med en skruvmejsel. Sätt tillbaka svänghjulet och statorn lock, dra åt alla skruvar med en skruvmejsel.
4

Koppla regulatorn stock spänningen från ledningsnätet och ta bort den från motorcykeln. Anslut den nya, hög uteffekt spänningsregulator till kabelnätet.
5

Lokalisera par gula trådar på statorns ledningsnät. Anslut en enda gul kabel till din strålkastare makt tråd med en butt-kontakt. Den återstående gula ledningen kommer inte att användas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107042.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.