Hur man knyter upp en cykel på en Trailer

Om du planerar att dra en motorcykel på ett släp, måste det vara bunden korrekt att hålla den från att röra sig under transporten. Detta är viktigt inte bara för att förhindra skador på cykeln, men för att förhindra en skada eller olycka om motorcykeln skulle lossna från trailern under transport. Genom att säkra motorcykeln ordentligt med kvalitet spännband, ska din cykel kommer fram säkert och i gott skick till sin destination. Saker du behöver
Trailer
Motorcykel järnväg /hjulkloss kombination
Electric drill
Half-tums borr
4 halv tum gängade tie-down krokar
4 låsmuttrar
4 stora brickor
4 spännband
motorcykel ramp
Visa fler instruktioner
1

Installera en kombination motorcykel järnväg /hjulkloss på sängen av trailer om det inte redan är så utrustad. Skenan håller hjulen på motorcykeln från att röra sig framåt eller i sidled. Följ anvisningarna med skenan att fästa den på vagnen.
2

Installera tie-down krokar på släpet. Borra hål genom bädden av trailern vid varje främre hörn med en halv-tums borr kopplad till en elektrisk borrmaskin. Skjut den gängade änden av en tie-down krok genom varje hål och fäst den med en stor bricka och en låsmutter åt med en skiftnyckel i medurs riktning. Borra två hål och installera tie-down krokar på samma sätt i trailern sängen på sidorna där bakhjulet på motorcykeln med placeras vid belastning. Addera 3

Placera en krok av ett tie-down bandet i varje tie-down krok på sidorna av trailern där du kommer att kunna nå dem från en sittande ställning på motorcykeln.
4

Placera en motorcykel ramp på slutet av trailern och skjuta eller cykla på släpet, hålla hjulen i skenan. Låt framhjulet på cykeln för att vila mot chock på framsidan av skenan.
5

Fäst remmarna sitter på cykeln. Placera kroken i bandet till ramsidodelen av motorcykeln på varje sida och dra åt banden.
6

Dismount cykeln. Placera ytterligare två spännband på tie-down krokar på framsidan av vagnen. Placera kroken på den andra änden av banden på vardera sida av motorcykeln handtaget, är noga med att inte få remmen trassla i broms eller koppling kablar. Spänn banden jämnt tills främre hjulupphängningen kompresser.
7

Kontrollera ditt arbete. Kontrollera att motorcykeln sitter rakt och jämnt. Göra justeringar i remmarna om motorcykeln lutar. Skaka cykeln för att se till att det finns ingen rörelse. Spänn banden ytterligare om det finns någon rörelse när cykeln skakas. Ta motorcykeln rampen från släpvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106683.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.