Problem med BMW Motorcyklar

Även BMW har ett rykte för att producera högkvalitativa produkter, det finns alltid frågor som är förknippade med någon högteknologiska maskiner. BMW motorcyklar kommer att ha påminner från tid till annan. Tillsammans med återkallelser är andra problem som kunderna har upptäckt, vare sig underhåll eller säkerhetsfrågor, att BMW inte har återkallats. Som med all annan utrustning, känna dessa frågor kommer att hjälpa dig att bli en mer utbildade förare. Påminner

BMW motorcyklar har haft påminner från tid till annan. Återkallelser är officiellt tillkännagavs av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Bromsarna och hydraulik i 2007 till 2009 BMW R och K 1200-serien upplevt en sådan återkallelse. BMW upptäckte att eventuella vibrationer, medan ridning, kan orsaka påfrestningar på bromsen linje som skulle kunna leda till att bromsen linjedelning och läcker. I slutändan kan detta leda till fullständig fel på bromsarna. Andra påminner inkluderade R1200 GS-serien för modellbaserade år 2006 till 2008 för otillräcklig tätning runt bränslepumpen styrenheten. BMW meddelar ägarna påminner relevanta för sina modeller.
Handskydd Problem

BMW R 1200 GS har ett problem med handen vakter rotera fritt, oavsett hur mycket de är åtdragna. Problemet har minskat ner till de flesta R 1200 GS och GS-modeller Äventyr från 2005 till 2007. Som ett resultat av denna fråga, kan handen vakter roterar nog så att de gäller lätt tryck på kopplingen och främre bromsmanöverarmarna. Den nyare 2007 GS och GSA-modeller har tvådelade handen vakter med en uppdaterad monteringsfäste som förhindrar rotation. Enligt WebBikeWorld.com har frågan lagts fram för BMW, men det har inte funnits någon minns.
Oljeanvändning

BMW motorcyklar har ett rykte om ta minst 20.000 miles för att bryta i motorn. Därför kommer byta till en syntetisk eller en syntetisk-oljeblandning förlänga inkörningstid för motorn. Det föreslås att vänta tills efter 20.000 miles för att byta till en syntetisk blandning. BMW rekommenderar också bara olja som tillverkas av BMW, tillgängligt direkt från en återförsäljare. Det har också visat sig att sätta syntetisk olja i slutväxeln av motorcyklar tillverkade före 1991 resulterar i att olja läcker genom slutväxeln tätningen på svängarmen. Vistas med icke-syntetisk olja kommer att eliminera detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107608.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.