Hur man avkoda en Kawasaki VIN-nummer

Den första motorcykeln produceras av Kawasaki byggdes 1954. Mest känd för sin linje av motorcyklar och ATV, är Japan-baserade Kawasaki också involverade i flygindustrin, fartyg och järnväg transit. Alla deras konsumtionsvaror har ett unikt chassinumret kallas VIN. Sedan 1981 har alla VIN-nummer har en standardiserad 17-tecken-format. Du kan använda VIN för att samla in information om konstruktion och historia av din Kawasaki produkt. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på din motorcykel. Vanligtvis kan du hitta VIN antingen på cykeln halsen mellan styret eller på ovansidan av motorn. Det kommer att vara 17 tecken långt och kommer antingen präglas på metallen eller på en metallbricka.
2

Logga in på Motoverse hemsida och skriv in 17 tecken VIN-nummer där så anges. Klicka på "Go" för att göra en sökning på ditt VIN. På nästa sida kommer att lista alla VIN-nummer detaljerna, inbegripet året och motortyp.
3

Gå till Kawasaki hemsida och komma åt sina delar diagram funktionen. Detta är ett bra andra alternativ om Motoverse inte förse dig med en VIN uppdelning. Under "Vehicle Information," in VIN i utrymmet märkt "Sök efter VIN" tryck sedan på "Fortsätt." Följande sida visas information om fordonet samt reservdelar.
4

Call Kawasaki och ge dem VIN-nummer om du inte kan få den information som behövs på nätet. Deras telefonnummer är 800-661-RIDE. De kan ge en fullständig uppdelning av din bil baserad på VIN.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106863.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.