Hur man byter Motorcykel Seals Fork Oil

motorcykelgafflar är de två långa metallcylinder mekanismer en motorcykel framdäcket är monterad. Gafflarna absorberar stötar och vibrationer från framdäcket medan du rider - de utför som en stötdämpare och de ser någorlunda ut som en också. De packboxläckage är de svarta plasttätningar i mitten av båda gafflarna, vid den punkt där - ena halvan av den cylindriska gaffel komponenten glider in i den andra. Sälarna håller gaffeln olja inuti gaffeln, vilket gör att gaffeln att fungera. Om packboxläckage är skadade, då framgaffeln kommer inte att fungera korrekt. Du måste byta ut en tätning för att garantera din cykel gafflar utför ordentligt. Saker du behöver
Motorcykel jack
insexnyckel
platt skruvmejsel
skiftnyckeln
dräneringskärlet
Ny gaffel tätningar
Gummi-huvud mallet

Visa fler instruktioner
1

Höj motorcykeln från marken med hjälp av en motorcykel jack. Använd en skiftnyckel för att ta bort den främre däckets axel låsmutter. Hamra ut axeln bulten med en gummi-head klubba. Ta bort den främre däcket från ramen.
2

Skruva loss klämmorna längst upp på varje gaffel, med insexnyckeln. Skjut varje gaffel ur klämman och lägga gaffeln på marken. Ta bort gaffeln mutter olja drain med skiftnyckel och låt gaffel oljan rinna ner i oljan tråget.
3

Bänd gaffeltätning ur tätningen montering med platt-head screw drivrutin. Skjut gaffeltätning utanför gaffel.
4

Skjut den nya gaffeln tätningen på gaffeln och tryck ner tätningen att säkra den i passande. Upprepa för den andra gaffeltätning.
5

ominstallera gafflarna i omvänd ordning som du tog dem ifrån varandra. Fyll gafflarna med olja enligt din motorcykel bruksanvisning specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106861.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.