Specifikationer för 1999 Honda Z50R

Honda Z50 serie motorcyklar var avsedd att vara liten, prisvärd och tillgänglig för nybörjar motorcyklister. Det producerades 1968-1999, samt diverse skrivelser användes för att beteckna skillnader i mönster av Z50. Dessa inklusive Z50A, den Z50M, den Z50R och Z50RD. Den Z50R var den senaste modellen som skall produceras, med sin sista årsmodell är 1999. Motorstorlek

Z50R har en 50-kubik-centimeter, luftkyld, gasmotor. Det är en fyrtakts modellen, medan mopeder och andra cyklar i sin klass tenderar att använda tvåtaktsmotorer. Den Z50R Motorn har två ventiler per cylinder för att lägga kraft. Även bränsleinsprutning fanns tillgängliga på high-end motorcyklar i de senare åren av Z50 produktion springa, använde den en förgasare från starten till dess avbrytande efter 1999 års modell.
Kroppstyp

Z50R serien har en kort, satt kropp och låg sitthöjd. Detta mindre kropp ger hanterar fördelar, men det finns lite utrymme för en passagerare att åka bekvämt, och cykelns lätta ram och fjädring får inte ta emot stora ryttare. Den 1999 Z50R är vit med en svart 50R logotyp på sätet och en gul Honda vinge logotyp på bränsletanken.
Transmission

Z50 cyklar har kedjedrivna automatiska växellådor med tre växlar framåt. Den automatiska växellådan möjliggör enkel hantering av cykeln, vilket gör den lämplig för yngre eller mindre erfarna ryttare och de som används för de automatiska växellådor på mopeder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108583.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.