Min Honda motorcykel startar inte

Ridning din motorcykel på en vacker dag är en av de stora nöjena med att äga en cykel, men ingenting kan sätta ett tvärstopp till denna miniatyr semester snabbare än en cykel som inte startar. Identifiera orsakerna till en antändning fråga kan vara en svår och komplicerad process och kan även kräva hjälp av en mekaniker, men det finns några vanliga problem för att titta efter som kan vara lätt att lösa. Saker du behöver
Batteri testare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bränsleledningen på din cykel. De flesta motorcyklar har en "On /Off"-knappen på bränsleledningen bara nära bensintanken,. Om bränsleledningen är avstängd, kommer din cykel inte att gå någonstans förrän du växlar den till "On" läge
Sida 2

Flytta din cykel fram och tillbaka försiktigt och lyssna på bensintanken. Om du inte kan se eller höra gas rör sig i tanken, är det troligt att du inte har tillräckligt med bränsle för att starta cykeln.
3

Justera choke. Det bör finnas en choke nära tändningslåset för din cykel (eller på bränsleledningen på äldre Hondas). Ställ choken till "On" och se om det hjälper din cykel eld upp. Detta är en bra lösning för kallt väder eller en cykel som inte har startat på ett tag.
4

Dra sitsen bort av din cykel (detta kräver vanligen avlägsnande av en bult enligt passagerarens seat) sedan testa din cykel batteri med en batteritestare. Anslut den positiva klämman på testaren till den positiva polen på batteriet gör sedan samma sak med den negativa klämman och terminal. Tryck på "Test" för att starta testet. Nyare cyklar kräver en liten mängd el från batteriet för att avfyra tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108860.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.