Hur man bygger en Turntable Motorcykel Plattform

Många motorcyklister tycker att de inte har tillräckligt med utrymme i deras garage eller deras parkeringsplatser där för att vända sin cykel runt. Turning en tung cykel runt i ett litet utrymme kan orsaka skador. Ett sätt att lösa detta problem är att bygga en skivspelare motorcykel plattform. Medan något utmanande, är denna uppgift inte så svårt. Saker du behöver
Pine planka ungefär 6 fot-by-2-inches-av-en kvarts tum (faktiska dimensioner är beroende av cykel längd och bredd du är bekväm att köra din cykel upp på) 2 st stål vinkeljärn samma längd som plankDrillScrewsTurntable ringen av märket McMaster Carr, del # 6031K192 8-tums-by-1/2 tums skivor gjorda plywood2 stycken diamantplattan för ramp4 gångjärn
Visa mer Instruktioner

1

Borra 04:56 hål i järnen stål vinkel så att du kan skruva på plankan på vinklarna.
2

Skruv strykjärn stål vinkel till tall planka.

3

Skruva vridbordet ringen upp in i botten av den första plywood skivan, då in i botten av den tall plankan och sedan ner i basplattan, vilket är den andra plywood cirkeln.

4

Borra två hål på båda sidor i ena änden av den första diamanten plattan och fäst två av gångjärnen. Sedan bifoga det till ena änden av furu planka med de andra sidorna av de två gångjärnen. Detta gör att du kan vända plattan upp när du startar din cykel på skivtallriken.
5

Borra hål på båda sidor på ena änden av den andra diamantplattan, bifoga det till gångjärnen och fäst det till den andra änden av furu planka med de andra sidorna av de två gångjärnen. Att ha två diamantplattor på varje ände gör att du kan skriva in din skivspelare från endera änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106255.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.