Viktiga verktyg för MX däck byta

Byta däck på en MX Motorcross dirt bike kan vara nödvändig om ett däck är för gammal eller skadas under en tävling eller när du är ute ridning. Ett nytt däck på en dirt bike kan förbättra prestanda och dragkraft, vilket leder till en bättre ridning upplevelse. Det är viktigt att ha bra däck på en dirt bike som används för motorcross tävling. Däck Stand

Ett däck monter kommer att stödja däcket medan du arbetar på det och hjälpa till att hålla kulan från att förorenas om du måste helt ta bort däcket från fälgen och sätta på en ny. Du vill inte disken eller kedjehjul för en motocross smuts cykel beröra marken.
Ringtryckmätaren

ringtryckmätaren talar om hur mycket luft du ha i dina däck. Du måste hålla rätt däcktryck att hålla din motocross cykel eller ATV hantering ordentligt. Låg luft i däcken kan påverka styrning och manövrerbarhet MX cykeln.
Spoon Tire Irons

Du behöver sked strykjärn stil däck för att hjälpa bryta pärla av däcket från fälgen så att du kan sätta det nya däcket på hjulet.
nyckel eller hylsa

Du behöver nyckel eller hylsa för att lossa fälgen låsmutter eller nötter som håller fälgen och däcket tillsammans och hjälper till att skydda pärlan. Addera Kompressor

Du behöver kompressor för att åter blåsa däcket när du har tagit bort det gamla däcket och sätt i den nya på hjulet.
ventilspindeln Remover

Du måste ta bort din däckets ventilskaft innan du kan byta däck. Ventilskaftet remover är konstruerad för att utföra denna uppgift utan att skada spindeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109035.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.