Hur man laddar en 600RR Honda Motorcykel

Den CBR600RR har en förtroendeingivande och konkurrensutsatt stapelvara av Hondas sport cykel linje sedan sin debut 2003. Efter att ha genomgått tre separata nykonstruktioner, var och syftar till att centralisera motorcykelns massa för att förbättra hanteringen, är CBR600RR fylld med komplexa innovationer. Tyvärr kan dessa innovationer gör regelbundet underhåll sysslor - som laddar CBR batteri - verkar vara lite av en utmaning. Lyckligtvis, åtkomst och batteriladdning är lättare än det ser ut, kräver endast en insexnyckel, en skruvmejsel och en batteriladdare. Saker du behöver
insexnyckel
kryssmejsel
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Dra de bakre kanterna på sadeln uppåt att exponera Allen-bultarna som håller fast sitsen på ramen. Använda en insexnyckel, skruva loss skruvarna och ta bort dem. Lyft baksidan av sätet uppåt, sedan till den bakre delen av motorcykeln, att lösgöra flikarna på framsidan av sätet från ramens fångst flikar. Ställ in sitsen åt sidan.
2

Lokalisera batteriet inom motorcykelns sub-frame vid basen av bränsletanken. Om du måste ta bort batteriet för laddning håll, dra ut batteriet-spännband bort batteriet facket och skruva batteripolerna med en Phillips-skruvmejsel. Koppla bort den negativa (-) terminal, sedan den positiva (+) terminal
3

Anslut batteriladdaren s leder till batteriet, börjar med den positiva (+) ledning.. Därefter ansluter den negativa (-) kabeln till batteriet. Låt batteriet laddas helt. Koppla laddarens leads, minuskabeln först, följt av den positiva.
4

tillbaka batteriet i facket om du tagit bort det tidigare. Återanslut batteriet och lagring remmen. Skjut flikarna på framsidan av sitsen i ramens flikar och sänk sitsen på ramen. Sätt tillbaka och dra åt skruvarna sätet mount med en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106843.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.