Mått på en motorcykel Stand

Bygga en motorcykel stativ är ett bra sätt att spara pengar. För att konstruera ett givande anordning som lätt kan flyttas och hålla en tung cykel i stället kräver rätt design och material. Swing-arm står är utmärkta alternativ för lätta stativ och - till skillnad kickstands - kommer att hålla din cykel stående rakt upp. De är kapabla att hålla en cykel ordentligt på plats och kan även utrustas med tillbehör för att enkelt säkra motorcykeldäck försedda med spolar. Swing-arm design och fördelar

Swing-arm står är uppkallad efter den looping L-formad design av modellen. Basen i stativet sitter parallellt med marken och förlängs uppåt längs varje sida av två metall "armar." När antingen den främre eller bakre motorcykeldäck låses på plats med en swing-arm står cykeln kan lätt lyftas av motsatt däcket. Den metallrör, enligt hemsidan MotorcycleRamps, kommer väga högst 10 kg. när ställningen är klar.
stativdelar

att korrekt bygga en swing-arm monter kommer du att behöva en rad delar. Köp fyra miniatyr hjul att montera på framsidan av stativet (för enkel förflyttning) och spole bilagor. Du måste också köpa minst två gummi swing-arm fästen. Swing-arm står kan vara formade av flera bitar av metallrör eller en extra lång bit. För att spara på huvudvärk av att använda och montera extra rördragning, se till att ha en pipe-bender å och köpa en ihålig bit metallrör minst 60 inches i längd.
Montera Montern

Mått för en swing-arm monter måste vara exakt för att upprätthålla balans och stabilitet. Sammanlagt 27 inches måste sträcka sig från den främre änden av basen till den bakre änden, enligt MotorcycleRamps. Denna längd kommer att hålla hjälpa till att hålla stativet spola med golvet när cykeln är på plats. Varje sida arm bör sedan utvidgas uppemot 14 inches. Bredden mellan varje sida armen skall vara minst 8,5 inches och högst 13 inches att passa alla vanliga dirt bike och motorcyklar och att hålla dem upprätt medan säkrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107636.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.