Hur Shift en Harley Davidson Street Bob Motorcykel

The Street Bob är en av Harley-Davidson motorcyklar i Dyna linjen. Den har en egen look som inkluderar en kortklippt fender, solo sits, mini "ape-hanger" styret, och en mörklagd motor. Den "Bobber" look är minimalistisk, och motorcykeln kommer från fabriken utan varvräknare. Det är nödvändigt för ryttaren att lära sig den punkt för skiftning av ljudet av motorn. Instruktioner
uppväxling
1

Accelerera, rullande gasreglaget mot dig med höger hand, tills Street Bob bör flyttas in i en högre växel. Efter att du har ridit motorcykeln på ett tag, kommer du att kunna berätta av ljudet av motorn. Först överväga att flytta var 10 mph.
2

Roll off gasreglaget (bort från dig) samtidigt klämma kopplingshandtaget med vänsterhanden.
3

Lyft stadigt på shifter, vilket är spaken som sitter framför vänster fot peg, med din vänstra fot.
4

Ease ut kopplingshandtaget samtidigt rulla tillbaka på gasreglaget.

Nedväxling
5

Bromsa genom att rulla på gasen ifrån dig tills en ned skift krävs. Som med uppväxling, med tiden kommer du att vänja sig vid ljudet av motorn. Stanna med 10 mph regeln om nedväxling vid första. Kom ihåg att det är bättre att ha motorn på högre varv per minut (RPM) än släpa motorn (låga varvtal).
6

Roll off av gasen helt samtidigt klämma kopplingen.

7

Pressa nedåt på växelspaken med vänster fot.
8

Ease ut kopplingshandtaget. Om du nedväxling att komma till ett stopp, rulla på gasen är inte nödvändigt. Om du nedväxling innan en kurva eller att vinna makt för att passera ett fordon, rulla på gasen.
Övergång till Neutral
9

Roll off gasreglaget och squeeze kopplingshandtaget.
10

Tryck fast på växelspaken med foten, upprepade gånger, tills du inte längre kan växla ner.
11

Lyft upp på växelspaken försiktigt med din vänstra fot för att hitta neutrala, vilket är halvvägs mellan första och andra växeln.
12

Ease ut kopplingshandtaget långsamt. Om bakhjulet är fortfarande under ström från transmissionen, pressa kopplingen igen och knacka på växelreglaget lätt att hitta neutrala. Upprepa steg 2 till 4 tills du har hittat neutral.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107015.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.