Hur man tar bort en CBR 1000 Generator Cover

Din Honda CBR 1000 bygger på en generator för att generera en elektrisk ström som laddar motorcykelns batteri. Monterad på den vänstra sidan av motorn, är generatorn gömd bakom ett skydd för att skydda den från skador i en låg hastighet bild. Ta av kåpan i sig är inte komplicerat, men uppgiften gör samtalet för avlägsnande av CBR: s kåpor före början. Det finns några skillnader mellan de förfaranden för en CBR1000F och en nyare CBR1000RR, men det borde inte utgöra ett problem för de flesta CBR ägare att utföra. Saker du behöver
4-mm insexnyckel
8 - och 10-mm hylsor
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1987-1999 CBR1000F 218

1

Dra plast trimma klipp ut från den övre kåpan undersida och den nedre formplåten V-panelen. Detta kommer att separera den nedre kåpan i två rutor, en på vardera sida av motorcykeln.
2

Skruva den vänstra nedre kåpan panelens bultar, med en 4-mm insexnyckel och en 10 mm hylsa . Dra den vänstra nedre kåpan panelen från motorcykeln för att komma åt generatorn locket.
3

Följ generatorns lockets ledningar till dess kontakt, placerad nära motorcykelns vänstra ramen järnväg och bränsletanken. Lossa kontaktstycket från motorcykelns ledningsnät.
4

Placera ett oljetråg under generatorn locket på vänster sida av motorn. Skruva alla tre av generatorns kåpans bultar, med en 10-mm hylsa.
5

Dra luckan delvis bort av motorn och låt all olja instängd i locket rinna in din oljetråget. Ta bort locket helt när oljan har tömts helt.
2004 och nyare CBR1000RR
6

Skruva den nedre spackling s bultar från båda sidor av motorcykeln, med en 4 -mm insexnyckel. Sänk spackling till marken och dra ut den från under motorcykeln.
7

Placera ett oljetråg under generatorn locket på vänster sida av motorn. Skruva loss alla åtta av generatorns kåpans bultar, med en 8-mm hylsa.
8

Dra generatorn täcker delvis bort av motorn och låta någon instängd olja rinna in i din oljetråget. Ta generatorn locket helt när oljan har runnit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110162.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.