Hur man målar en motorcykel avgassystem Black

Oavsett om en cruiser är förskjutet hagelgevär inställning eller en race-inspirerad i-tail ljuddämparen, är en motorcykel avgassystem en av sina mest synligt slående. Över tiden, dock, motor värme och moder natur konspirerar för att minska uppkomsten av avgaserna genom korrosion. Medan han fortfarande funktionella, rostiga rören är fula. För att råda bot på detta, du kan belägga avgasrör och ljuddämpare med hög temperatur färg, finns på de flesta bildelar butiker. Om du planerar att starta detta projekt, måste du vara bekant med demontering och montering av din motorcykel avgassystem. Saker du behöver
Avfettaren
Vatten
Wire Sandpapper borste
, 80 grit
Primer, hög temperatur
Bottenfärg, hög temperatur
Klarlack, hög temperatur

Visa fler instruktioner
1

Ta bort avgaskomponenter från motorcykeln.
2

Rengör ytan av avgasrören och ljuddämpare med ett avfettningsmedel och varmt vatten . Använd en stålborste för att skrubba bort eventuell rost och kraftig uppbyggnad. Skölj avgaserna bort med varmt vatten.
3

Skura avgasrör och ljuddämpare med grova 80-grit sandpapper. Detta kommer att hjälpa färgen att hålla sig till de metallytor avgasrören och ljuddämpare. Rengör avgassystemet igen för att ta bort damm som kan störa färgen.
4

Ansök hög temperatur primer till avgasrör och ljuddämpare, sprutning ljus, även stroke längs röret. Låt färgen torka i minst 10 minuter och applicera ett andra lager grundfärg.
5

Spraya ett lager av din hög temperatur basfärg till avgasröret. Återigen, använd lätta, jämna drag och låta färgen torka i 10 minuter innan du applicerar ett andra skikt.
6

Täck baslack med två till tre lager av hög temperatur klarlack för att skydda baslack och att lägga en glänsande finish avgasrören.
7

tillbaka avgassystemet på din motorcykel. Ställ in färgen genom att starta motorcykeln och låta avgaserna värma upp. Stanna motorn och låt avgassystemet svalna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106832.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.