Hur polska Motorcykel Aluminum Goldwing Fälgar

Du kan alltid se när våren har vuxit i Mellanvästern och på östkusten: motorcyklar börjar visas på vägarna. Innan du tar din Goldwing på din första åktur i den varma säsongen, se till att det ser sitt bästa. Du kan enkelt och snabbt få din aluminium fälgar att skina i solen genom att putsa dem. Med bara några få verktyg, fälgar din Goldwing s aluminium kommer att kratsade, polerad och lysande. Saker du behöver
Soap
Bucket
Vatten
Flera luddfri dukar
Kratsning polska
ren trasa
Tandborste
Visa fler instruktioner

1

Häll vanligt fordon tvål i en hink (bara lite i förväg). Fyll hinken med varmt vatten så att vattnet blir diskmedel. Använd en luddfri trasa för att rengöra fälgarna. Du vill du se till att all smuts, lera, olja och smuts helt tas bort innan du polera fälgar. Använd en separat ren trasa för att torka fälgar.
2

Applicera en liten mängd polering polish till din ren trasa. I en cirkulär rörelse (både medurs och moturs), polera polera på fälgarna.
3

Applicera polish till en tandborste. Använd tandborste för att putsa och skina svåra att nå i-mellan områden av fälgar.
4

Torka och torka fälgar avstängt, luddfria trasor. Använd så många dukar som behövs för att helt ta bort polish. Använd en ren, torr handduk för att få kanten till en strålande glans.
5

Upprepa steg 2 till 4 om du önskar fälgarna att bli ännu glansigare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106912.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.