Hur kollar jag oljan i en Suzuki LS650 Savage motorcykel ?

Suzuki LS650 Savage är en cruiser - stil motorcykel med en 650 cc motor . Den oljestickan är placerad på den bakre delen av vevhuset , och vevhuset är placerad på nedre högra sidan av motorn . Doppstickan är ansluten till oljan cap. Oljan cap är svart i färgen med en liten kant som är upphöjd så att du kan vrida bort det i vevhuset . På mätstickan finns markeringar som kommer att berätta om oljenivån är låg . Saker du behöver
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Park Suzuki LS650 Savage motorcykeln på ett plant och vänta för att motorn ska svalna helt innan du kontrollerar oljan. Lokalisera den lilla svarta , mössa motorolja på den bakre toppen av vevhuset .
2

Twist motorolja motsols och dra bort den från vevhuset . Torka av mätstickan med en trasa och byt ut oljestickan på vevhuset .
3

Dra ut oljestickan ur vevhuset igen och titta på det . Om oljenivån är under de tre små knölar på pinne , då du kommer att behöva lägga lämplig mängd motorolja . Detta kommer att vara precis tillräckligt motorolja för att höja oljenivån till den översta punkten på mätstickan. Om oljenivån är vid eller något över de tre prickarna , då ingen motorolja behövs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107424.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.