Hur man testar Wires Bandit kontakten på en Suzuki 1200

Suzuki Bandit 1200 motorcykel debuterade först på produktionslinjer i 1996 och fortsatte att tillverkas fram till 2006, även om den amerikanska marknaden aldrig såg detta förra året av produktionen. Denna cykel har en DOHC inline fyra med 16 ventiler och genomför ett avancerat kylsystem. Tändstift och kablar måste kontrolleras regelbundet som en del av regelbundet underhåll för att hålla cykeln igång smidigt och effektivt. Saker du behöver
WD-40
disktrasa Review, Multi-krets multimeter med toppspänning adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra anslutningskabeln kopplare off av tändstiftet spole cap (även känd som en tändspole). Rengör änden av tråden och metallklämmorna med WD-40 och en tvättlapp.
2

Bifoga en toppspänning adaptern till multimeter. Förvandla din mulitmeter på.
3

in nålen pekade sonden änden i ledaren koppel. Anslut den positiva änden av den gröna kabeln till tändspolen 1, vitt till 2, svart till 3 och gult till 4. Den negativa änden av varje är att jordas på något av metall.
4

Skift dina Suzuki i friläge, vrid tändningen till "On" och ta tag i spaken kopplingen. Hit "Start"-knappen och starta motorn i några sekunder. Mät topprestanda spänningen från dina tändspolar.
5

Upprepa föregående steg för att ta några mätningar. Din högsta mätningen ska läsa 80 volt eller mer.
6

Sätt kopplingar tillbaka till tändstiftet coil caps.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110774.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.